Hoşgeldin Misafir

Yılın ilk Eğitimi | Bash Scripting Rehberi - Temelden Gelişmiş Otomasyona PDF 📚

YARBAY

28 Haz 2025
1,341 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
📚 Eğitim Amaçlı: The Book of Batch Scripting – Fundamentals to Advanced Automation

Merhaba dostlar,
Windows otomasyonu öğrenmek isteyenler için harika bir kaynak paylaşıyorum! **The Book of Batch Scripting: From Fundamentals to Advanced Automation** sıfırdan ileri seviyeye Batch scripting'i öğretiyor.

Detaylar:
  • İçerik: Batch dosyalarının (.bat) temel syntax'inden başlayıp, döngüler, koşullar, dosya işlemleri, registry manipülasyonu, ağ otomasyonu gibi ileri konulara kadar gidiyor.
  • Kimler İçin? Sistem yöneticileri, IT uzmanları, otomasyon meraklıları ve Windows ortamında script yazmak isteyen herkes.
  • Özellik: Kapsamlı ve tamamen pratik odaklı.
  • Adım adım örnekler, gerçek dünya senaryoları ve en iyi pratikler var. GUI araçlara alternatif olarak güçlü komut satırı otomasyonu öğrenmek için ideal.

Not: Kitap tamamen İngilizce'dir ve ileri seviye içerik içerir.Toplam 580 sayfa.Sadece araştırma ve eğitim amaçlıdır. Telif haklarına saygı göstererek öğrenme amacıyla kullanın.
İyi Eğitimler! 📚

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bash scripting öğrenmeye başlamak için temel komutları ve yapılarını öğrenin. Öncelikle değişkenler, döngüler ve if-else bloklarıyla pratik yapın. Ardından otomasyon ve fonksiyonlara geçin. PDF’de adım adım örneklerle ilerleyerek uzmanlaşabilirsiniz.