Hoşgeldin Misafir

Yilmaaz Dolandırıcıdır Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetcxx

26 Şub 2025
7 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Geçen gün turkhacksda bir ilan gördüm script kurulumu yapilir ilanı @HeatheN isimli telegram hesabı gönderdi beni yazdım sonra WhatsAppa yonlerdirdi +90 850 242 90 41 bu numaraya yazdım site kurulumunu yaomak için script verebileceğini söyledi aylık 2000 TL ödemesi var dedi ödemeyi yaptım kurulum script ile birlikte 4000 TL civarı para aldı salı gununden beri mesajları cevap vermiyor yüklediği scriptteki shopier altyapısı ve birçok şey sahte çalışmıyor bu kişiyi burda bulabilirmiyiz isim soyisim benzeri bir bilgi ogrenebilirmiyiz.

( Ayrıca WhatsApp profilinde koivy.com yazıyor )

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Geçen gün turkhacksda bir ilan gördüm script kurulumu yapilir ilanı @heathen isimli telegram hesabı gönderdi beni yazdım sonra WhatsAppa yonlerdirdi +90 850 242 90 41 bu numaraya yazdım site kurulumunu yaomak için script verebileceğini söyledi aylık 2000 TL ödemesi var dedi ödemeyi yaptım kurulum script ile birlikte 4000 TL civarı para aldı salı gununden beri mesajları cevap vermiyor yüklediği scriptteki shopier altyapısı ve birçok şey sahte çalışmıyor bu kişiyi burda bulabilirmiyiz isim soyisim benzeri bir bilgi ogrenebilirmiyiz.

( Ayrıca WhatsApp profilinde koivy.com yazıyor )
Esscrow hizmetimiz var bunu defalarca söyledik esc hizmetimizi almışmıydınız?

''KARAHANLI''

Россия
5 Kas 2024
196 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sizin dolandırılma işini cözerse tek cimer cözer Olayı baştan sona kadar anlatın. dogru şekilde gerek ssler yükleyin. hangi forumda olursanız olun escrow hizmeti almadan asla bireysel iş yapmayın. sonradan tokatlanma olayları gercekleşiyor gecmiş olsun.

xS0N3R

23 Ağu 2020
5,424 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sizin dolandırılma işini cözerse tek cimer cözer Olayı baştan sona kadar anlatın. dogru şekilde gerek ssler yükleyin. hangi forumda olursanız olun escrow hizmeti almadan asla bireysel iş yapmayın. sonradan tokatlanma olayları gercekleşiyor gecmiş olsun.
Whatsapp numarası vermiş zaten o numarayı ilgili kanıtlarla şikayet etmesi yeterli

Hayrettin

4 Eyl 2024
138 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Geçmiş olsun bulunmaz. WhatsApp numarası var bu doğru ancak dikkat et 0850 ile başlıyor. Yani numara gerçek değil iki telefonu vardır. Birisi konuşmak mesajlaşmak için bunda hat vardır. İkincisinde hat yoktur. WİFİ olan yerlere gidiyordur. WİFİ olan bir yere gidip tuvaletten cihaz kullanıyordur. Oturuyordur. Yiyordur içiyordur. Kimse anlamıyordur. Ve sonra çıkınca o telefonu kapatıyordur. Telegram artık bilgileri veriyor bu doğru ancak aynı cihazdan telegrama girdiğinin delili yok ya aynı cihazdan girmiyorsa.

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Btk kayıtlarını numara aldıysa hangi şirket verdi kimle ne konuşması oldu o numara alınan firma kayıt logoları olur bilmeden kayıt dışı konu açmayın 5 senedir btk tum işlemlerin kaydı bulunur

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Geçmiş olsun bulunmaz. WhatsApp numarası var bu doğru ancak dikkat et 0850 ile başlıyor. Yani numara gerçek değil iki telefonu vardır. Birisi konuşmak mesajlaşmak için bunda hat vardır. İkincisinde hat yoktur. WİFİ olan yerlere gidiyordur. WİFİ olan bir yere gidip tuvaletten cihaz kullanıyordur. Oturuyordur. Yiyordur içiyordur. Kimse anlamıyordur. Ve sonra çıkınca o telefonu kapatıyordur. Telegram artık bilgileri veriyor bu doğru ancak aynı cihazdan telegrama girdiğinin delili yok ya aynı cihazdan girmiyorsa.
Kişi 2 telefon olsa mahkeme verdi zaman tum numara kim aldı ortaya çıkmaktadır

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yaşadığınız durumu detaylıca açıklayıp, elinizdeki kanıtlarla birlikte resmi mercilere ve platform yetkililerine şikayette bulunmanızı öneririm. Ayrıca, benzer durumlarla karşılaşmamak için işlem yapacağınız kişilerin güvenilirliğini iyice araştırın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...