Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz 2025'te de YKS tercihlerinde herkes yanıldı. Ben işe yaradım. İçinizde Yksye girecek olan varsa fark tabanlı trend analiziyle nasıl tercih vereceklerini bu pdfye 2 örnek üzerinden yazdım.
|
Kusura bakma sebebini merak ettim. Atama nedeniyle mi?üniversite okuyacak olan dostlarım allah şimdiden sabır versin
yok kardeşim genel olarak orda olan ortamlardan ötürü ben gittim ve ciddi anlamda hiç sevmedimKusura bakma sebebini merak ettim. Atama nedeniyle mi?
Ben de 7.yi okuyorum. Eğitimin ezbere, taklide dayalı olmasında ısrarcı olunması beni sinir ediyor. Ben de buna sinir oluyorum. Yalnız sistem böyle yapacak bir şey yok ya bu sisteme uyum sağlayacağız ya da her şeyi kaybedeceğizyok kardeşim genel olarak orda olan ortamlardan ötürü ben gittim ve ciddi anlamda hiç sevmedim
7. sınıf mı ?Ben de 7.yi okuyorum. Eğitimin ezbere, taklide dayalı olmasında ısrarcı olunması beni sinir ediyor. Ben de buna sinir oluyorum. Yalnız sistem böyle yapacak bir şey yok ya bu sisteme uyum sağlayacağız ya da her şeyi kaybedeceğiz
7. bölüm7. sınıf mı ?
cahilliğimi maruz görün ama 7. bölüm derken neyden kast ediyorsunuz7. bölüm
Ağız ve diş sağlığı, elektrik, ziraat mühendisliği tarla bitkileri, ilahiyat, bilgisayar programcılığı, tarım, ziraat mühendisliği tarımsal biyoteknolojicahilliğimi maruz görün ama 7. bölüm derken neyden kast ediyorsunuz
hocam siz master yapmışsınızAğız ve diş sağlığı, elektrik, ziraat mühendisliği tarla bitkileri, ilahiyat, bilgisayar programcılığı, tarım, ziraat mühendisliği tarımsal biyoteknoloji