Hoşgeldin Misafir

Yks Sınavı

Hayrettin

4 Eyl 2024
138 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hafta sonu gireceğiniz YKS sınavında herkese başarılar 34 yaş üstü kadınlara tavsiyem AYT'ye girecekseniz vaktiniz kalırsa feni çözmeye çalışın çünkü fende çözebileceğiniz sorular olabilir. Yoksa dahi sallayın ancak matematiğe dokunmayın matematik eşit ağırlık puanınızı götürür. Ancak AYT fen sadece sayısal kapsamında olduğu için size zararı olmaz. Aksine 1 net dahi olsa iddia ediyorum üniversiteye yerleşmeniz için yeterlidir. Hatta sayısal puanınız olsun herkes üniversite kazanamazsınız desin ben yardım etsem emin olun kazanırsınız. Zaten bu artık 2023'ten beri bilinen bir şeydir. Tabi matematik bilginiz varsa fene dokunmayın. Avantajlı bölüm sıralaması: 1) YDT, 2) SAYISAL, 3) EŞİT AĞIRLIK, 4) SÖZEL, 5) TYT şeklindedir.
Genel grubuna da tavsiyem:

1. Gecikme, stres ve fiziksel yorgunluk yaşatır. Koşarak sınava girmek istemezsiniz.

2. Sorular size zor gelecektir ancak unutmayın herkes zor olduğunu düşünür. Eğitim uzmanı adı altında da her yıl kurumlar aynı metinleri kopyala yapıştır yapıp bunları paylaşırlar bu yüzden kurumların eğitim uzmanlarımızın yorumu dediği hiçbir yorumu baz almayıp sınav bitiminde sınavın herkes için aynı olduğunu kabullenip sonraki günün yani AYT sınavına odaklanın.

3. Önce kolay soruları çözün sonra zor olanlara bakın.

4. Türkçe'de soruların uzunluğu gözünüzü korkutmasın bunlar aslında daha iyidir. Sorunun cevabı paragrafın içindedir.

5. Sınav sorularının çalındığı iddia edilecek bunları da boşverin yalandır. İnanmayıp sınavınıza odaklanın belki birileri yapay zekayla ilgili soru dahi yazıp bu sorunun tümünü sanki söylemiyorlarmış gibi davranıp bu şekilde öğrencileri aldatmaya çalışırlar ancak bilin ki bu yalandır. Şu anda yapay zeka insanlar arasında konuşulduğu için ÖSYM her sınavında birkaç yıldır mutlaka soruyor.
Unutmayın ki hiçbir emek karşılıksız kalmaz.
Allah zihin açıklığı versin. Kalbiniz sakin, zihniniz berrak olsun.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
YKS sınavına hazırlık için planlı ve disiplinli çalışmak önemli. Konuları parça parça öğrenip bol bol deneme çöz, eksiklerini not al ve tekrar yap. Zaman yönetimini sınav öncesi pratiklerle geliştirmeye çalış. Motive kal, sağlığını ihmal etme. Başarılar!