Hoşgeldin Misafir

Yöneticiler Baksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SabotaJ

11 Eyl 2017
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle Merhaba. Forumunuzda gezinirken bizim forumumuzda bulunan Heavenly nickli kullanıcının yazmış olduğu
konuları gördük. Bu konuların forumunuzdan silinmesini, yada Heavenly nickli kullanıcının nickinin büyük harflerle belirtilmesini
rica ederim.

Security

25 Ağu 2017
894 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forumunuz hangisi uyelerin actigi konulari biz takip edemeyiz forumunuzdaki uyeyi uyari vererek siz uyarabilirsiniz bizim uyari vermemiz herhangi birsey ifade etmez.

SabotaJ

11 Eyl 2017
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Security' Alıntı:
Forumunuz hangisi uyelerin actigi konulari biz takip edemeyiz forumunuzdaki uyeyi uyari vererek siz uyarabilirsiniz bizim uyari vermemiz herhangi birsey ifade etmez.

Lakin konuları silmediği taktirde sizin silme yetkiniz bulunuyor... Siz takip edemeyeceğinizden dolayı biz sizin önünüze sunduk. Böylesi daha iyi olmaz mı ?

SabotaJ

11 Eyl 2017
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SpawN' Alıntı:
Bilgi paylaştıkça çoğalır ama bunlar sabotaj etmek istiyor :D

Alıntı konuları paylaşmaktansa özgün konu yazmak daha iyidir :) Biz öyle yapıyoruz. Ama üyelere engel olacak değiliz. Böyle bir kuralımız da yok. Ama birisi gelse bu konu benim tarafımdan yazıldı. Silinmesini istiyorum derse silinir. Bakalım siz ne kadar anlayışlısınız.

Heavenly

11 Eyl 2017
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkesin yazdığı makalede yazıda bir emeği olur ve haberciler bile bir yerde paylaşırken alıntı olduğunu belirtip ( link yolu ile ) o yazıyı yazan kişinin hakkında girmezler ki bunun yasal bir şey olduğunu da sanmıyorum birilerinin fikirlerini çalmak oldukça hor görülen bir davranış ne benden izin alındı ne de bana danışıldı youtube bile buna el atarak her video yalnızca sahibi tarafından paylaşılmış olması için telif hakları içeriyor ki bizim forumumuzda olan yazı makale vb. herhangi bir şekilde dışarı habersiz sızdırılmasını hoş karşılamam.

SabotaJ

11 Eyl 2017
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Nerzhul' Alıntı:
Sizde burdan konular alıp paylaşmışsınız reklam yapmayın bide burada.

Eğer konu sahibi foruma kayıt olup kendine ait olduğunu kanıtlarsa silinir. Reklam yaptığımız yok. Konular silinecek...

Erman98' Alıntı:
Derdiniz ney kabotajcılar

Okuma yazmayı bilsen de mevzuyu anlasan. Boş post atmasan diyorum.

SibeRSeytaN

7 Eyl 2017
1,766 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SabotaJ' Alıntı:
Nerzhul' Alıntı:
Sizde burdan konular alıp paylaşmışsınız reklam yapmayın bide burada.

Eğer konu sahibi foruma kayıt olup kendine ait olduğunu kanıtlarsa silinir. Reklam yaptığımız yok. Konular silinecek...

Erman98' Alıntı:
Derdiniz ney kabotajcılar

Okuma yazmayı bilsen de mevzuyu anlasan. Boş post atmasan diyorum.

Terbiyeli ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...