Hoşgeldin Misafir

Yönetimden Şikayetciyim

istihbarat0007

29 Ağu 2019
14 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Arkadaşlar ,

Şimdi bu kim diyeceksiniz ben istihbarat siteye giriş yapamıyodum  şifremi unuttum yapıyorum ileti yolladık diyor gelen giden yok roo@ adresine mail attım kaç ay önce işlerim için yurtdışına gittim geldim 1 cevap bile yok yeniden şifremi unuttum yaptım yine yok üye olmaya çalıştım sürekli hata verdi site bir açıldı bir acılmadı. Baktım gmail hesabi var ona mail yolladım ondan da bir ses cıkmadı. 

yönetimden kimse ilgilenmiyor isterseniz attığım mail tarihine kadar ekran resmini yüklüye bilirim.

SsesSiz

22 Ağu 2019
100 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dostum yönetimden kaynaklıda olmayabilir. siteden veya kendi cihazınızdan da kaynaklı olabilir. Normalde herkesin üyeliği onaylanır. Bence direk yönetime yüklenmeyin. Aksi halde banlanabilirsiniz

istihbarat0007

29 Ağu 2019
14 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sorun siteden kardeşim bu sorunu önceden de bildirmişti forumdan bazı arkadaşlar ama ilgilenen olmadı sanırım banlanmak sorun değil ben burada kötü bir kelime kullanmıyorum tam aksine site için bunu yapıyorum . Hem kendileri hemde diğer arkadaşlar emek veriyor ellerinden geldikçe bu gibi sorunları ve ya yönetime iletilen konular ile ilgilenmeleri gerek diye düşünüyorum.

Bu konu yüzünden banlanacaksamda canları sağolsun ne diyeyim.