|
arkadaslar yorum atamıyorum neden
Neden dalga geçilmiş anlamadım güzel olarak bir şey sorulmuş neden insanları forumdan soğutuyorsunuz bu şekilde cevap verecekseniz cevap vermeyin cevap verecek insanlar vararkadaslar yorum atamıyorum neden
Aktiflik
Seviye
Deneyim
adam 2 yıldan fazladır üye hangi konuyu nereye açacağını bilmiyor ve kurallar ile duyuruları okusa sorusuna cevap bulacak.Neden dalga geçilmiş anlamadım güzel olarak bir şey sorulmuş neden insanları forumdan soğutuyorsunuz bu şekilde cevap verecekseniz cevap vermeyin cevap verecek insanlar var
Ne diyorsun sen? Açık konuş hele.Neden dalga geçilmiş anlamadım güzel olarak bir şey sorulmuş neden insanları forumdan soğutuyorsunuz bu şekilde cevap verecekseniz cevap vermeyin cevap verecek insanlar var
Peki açık konuşuyum hocam insanlar akıllarına takılanları bilmediklerini soru soruluyor tek bu konuyla ilgili değil diğer soru cevap konularına bakarsan insanları aşağlar derecede dalga geçer derecesinde cevaplar verildiğini görürsün tabiki yardımcı olmak isteyen arkadaşlar var Allah razı olsun olardanNe diyorsun sen? Açık konuş hele.
Dalgın olabilir insanlık hali yaşı büyük olabilir teknolojiyle fazla bilgisi olmayabilir biz forumda her türlü insana yardımcı olmakla mükellefizadam 2 yıldan fazladır üye hangi konuyu nereye açacağını bilmiyor ve kurallar ile duyuruları okusa sorusuna cevap bulacak.
Hocam dikkatinizi çekerim ki burası hack forum. Teknoloji sohbet ve ya diğer türlerde bir forum değil. Ayrıca forum kurallarını, rütbe atamasını okumadan yorum yapan birine yardım yapmak nekadar mantıklı. O forum açıklamalarını biride zahmet çekip hazırlamış ki böyle boş konular olmasın. Bu adam bu zahmete değer vermiyip kafasına göre hareket ederse bu muameleyi hak eder. Baştada dediğim gibi hack forum burası. Bi insan lamer bile olsa bu forumu bulana kadar hiç birşey öğrenmemişse bize yararından çok eksisi olur. HERKES Bİ ZAHMET FORUM KURALLARINI OKUSUN OKUMADAN SAÇMA SAPAN KONU AÇANLAR HİÇBİR YERDE HOŞ KARŞILANMAZDalgın olabilir insanlık hali yaşı büyük olabilir teknolojiyle fazla bilgisi olmayabilir biz forumda her türlü insana yardımcı olmakla mükellefiz
Hocam bu şekilde de forumdaki insanları uzaklastirmiş oluyoruz kendimden biliyorum forumda yeni üyeyken hiç birşey bilmediğim zamanlarda bende bu hataları yapıyordum bu yüzden başklarını anlayabiliyorum tabiki benimki sadece bir öneri yanlış gördüm bir olay düzeltilmeside bizlerin elindeHocam dikkatinizi çekerim ki burası hack forum. Teknoloji sohbet ve ya diğer türlerde bir forum değil. Ayrıca forum kurallarını, rütbe atamasını okumadan yorum yapan birine yardım yapmak nekadar mantıklı. O forum açıklamalarını biride zahmet çekip hazırlamış ki böyle boş konular olmasın. Bu adam bu zahmete değer vermiyip kafasına göre hareket ederse bu muameleyi hak eder. Baştada dediğim gibi hack forum burası. Bi insan lamer bile olsa bu forumu bulana kadar hiç birşey öğrenmemişse bize yararından çok eksisi olur. HERKES Bİ ZAHMET FORUM KURALLARINI OKUSUN OKUMADAN SAÇMA SAPAN KONU AÇANLAR HİÇBİR YERDE HOŞ KARŞILANMAZ