Hoşgeldin Misafir

Yorum atamıyorum neden_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Neden dalga geçilmiş anlamadım güzel olarak bir şey sorulmuş neden insanları forumdan soğutuyorsunuz bu şekilde cevap verecekseniz cevap vermeyin cevap verecek insanlar var
adam 2 yıldan fazladır üye hangi konuyu nereye açacağını bilmiyor ve kurallar ile duyuruları okusa sorusuna cevap bulacak.

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ne diyorsun sen? Açık konuş hele.
Peki açık konuşuyum hocam insanlar akıllarına takılanları bilmediklerini soru soruluyor tek bu konuyla ilgili değil diğer soru cevap konularına bakarsan insanları aşağlar derecede dalga geçer derecesinde cevaplar verildiğini görürsün tabiki yardımcı olmak isteyen arkadaşlar var Allah razı olsun olardan

Abdullah Çatlı

Ötüken
11 Mar 2022
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dalgın olabilir insanlık hali yaşı büyük olabilir teknolojiyle fazla bilgisi olmayabilir biz forumda her türlü insana yardımcı olmakla mükellefiz
Hocam dikkatinizi çekerim ki burası hack forum. Teknoloji sohbet ve ya diğer türlerde bir forum değil. Ayrıca forum kurallarını, rütbe atamasını okumadan yorum yapan birine yardım yapmak nekadar mantıklı. O forum açıklamalarını biride zahmet çekip hazırlamış ki böyle boş konular olmasın. Bu adam bu zahmete değer vermiyip kafasına göre hareket ederse bu muameleyi hak eder. Baştada dediğim gibi hack forum burası. Bi insan lamer bile olsa bu forumu bulana kadar hiç birşey öğrenmemişse bize yararından çok eksisi olur. HERKES Bİ ZAHMET FORUM KURALLARINI OKUSUN OKUMADAN SAÇMA SAPAN KONU AÇANLAR HİÇBİR YERDE HOŞ KARŞILANMAZ

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam dikkatinizi çekerim ki burası hack forum. Teknoloji sohbet ve ya diğer türlerde bir forum değil. Ayrıca forum kurallarını, rütbe atamasını okumadan yorum yapan birine yardım yapmak nekadar mantıklı. O forum açıklamalarını biride zahmet çekip hazırlamış ki böyle boş konular olmasın. Bu adam bu zahmete değer vermiyip kafasına göre hareket ederse bu muameleyi hak eder. Baştada dediğim gibi hack forum burası. Bi insan lamer bile olsa bu forumu bulana kadar hiç birşey öğrenmemişse bize yararından çok eksisi olur. HERKES Bİ ZAHMET FORUM KURALLARINI OKUSUN OKUMADAN SAÇMA SAPAN KONU AÇANLAR HİÇBİR YERDE HOŞ KARŞILANMAZ
Hocam bu şekilde de forumdaki insanları uzaklastirmiş oluyoruz kendimden biliyorum forumda yeni üyeyken hiç birşey bilmediğim zamanlarda bende bu hataları yapıyordum bu yüzden başklarını anlayabiliyorum tabiki benimki sadece bir öneri yanlış gördüm bir olay düzeltilmeside bizlerin elinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...