Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynı konu daha önce acılmış fakat ben önbelleği temizlesemde düzeltemiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim yorum yapmaya çalıştığım zaman resimdeki gibi hata alıyorum şimdiden teşekkür ederim.
Bende de aynı hata oluyordu hatırlıyorsanız princesslouie'miydi neydi herşeyi denedim olmadı en son yeni hesap açtım .
kerim621' Alıntı:
aynı konu daha önce acılmış fakat ben önbelleği temizlesemde düzeltemiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim yorum yapmaya çalıştığım zaman resimdeki gibi hata alıyorum şimdiden teşekkür ederim.
Bu hatayı alan arkadaşlar Bu konuya abone olma------> Yorum kısmından bunu seçtiğiniz zaman sorun kalkacaktır
- Yeni cevaplarda bildirim uyarısı almadan abone ol ------> Genelde bu seçilidir- Abone olduğum Yeni cevaplarda email uyarısı al- Abone olduğum Yeni cevaplarda ÖM uyarısı al-
Adminler Test Edebilirsiniz Abone Ol Seçildiği Zaman Bu Sorunla Karşılaşılıyor.