Hoşgeldin Misafir

YouTube Abone Arttırma Yolları 1000 abone limitini aşmak

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1- Haftada en az 1 içerik yayınlayın Düzenli paylaşım yapmak çok önemlidir.

1 günde 3 video yayınlayıp 3 hafta video atmamaktansa, haftada 1 video yayınlayın ve kanalınızı aktif tutun.

2- Videolarınızın sonuna ‘’End Card’’ Ekleyin

Video sonuna eklediğiniz kartlar izleyicinin sevebileceği videolar olabilir. Haliylesevdiği için o videonuzu da izleyecektir.

3– Videoların içine abone ol ve beğen animasyonları ekleyin

İzleyicilere abone ol bildirimini can sıkmadan iletmenin en güzel yolu animasyonlu beğen abone ol butonlarıdır.

4- Videoların adedine değil, kalitesine odaklanın

Çok video oluşturup kalitesiz üzerine çalışılmamış videolar paylaşmaktansa az video ile kaliteli içerikler üretin.

5- Yorumlara açık olun ve hızlı cevap verin

İzleyici kitlenizi memnun etmek çok önemlidir. Bunun için izleyicilerin yorumlarına hızlı dönüş yapmaya gayret edin.

6- Kanalınız ile ilgili bilgileri düzenleyin ve kısa olmamasına özen gösterin ( bio )

Kanalınızı ziyaret eden insanlara kendinizi tanıtın. Ayrıca YouTube SEO(search engine optimization) içinönemlidir.

7- Websitenizde ve diğer sosyal medya kanallarından tanıtım yapın

Kendinize aktif kitle oluşturun. Videonuzun yayınlandığı saatteki etkileşim çok önemlidir.

8- Diğer kanallarda hoşunuza giden yorumlara ‘’like’’ atın

8- Diğer kanallarda hoşunuza giden yorumlara like atarsanız eğer o yorumu yapan kişiye bildirim gider ve sizin kanalınıze çok büyük ihtimalle uğrar.

9- Cover görsellerini özenle hazırlayın ve etkili başlıklar kullanın

kapak görselinizi hazılamak çok önemlidir. Dikkat çekici yüksek kaliteli ve videonuzla alakalı resimler oluşturun. Başlıklarınızı özenle seçin, SEO kurallarına uyarak anahtar kelimelerinizi yerleştirin.

10- Kanalınız için bir tanıtım videosu hazırlayın ve tüm platformlardan paylaşın

Kanalınızı en iyi tanımlayan etkileyici bir tanıtım videosu oluşturun. Ve bu tanıtım videosunu olabildiğince fazla kişiye ulaştırın. Bu tanıtım videosu ile reklam da verebilirsiniz.

11- Samimi olun ve kişiliğinizi katın, yorum yapın

Resmi davranmayın izleyici kitlenizle arkadaş kalmaya özen gösterin. Bu şekilde izleyici ile aranızda bir bağ oluşacak ve sürekli videolarınızı takip edecektir.

12- Youtube SEO Yapın

Youtune SEO yapmak çok önemli. Aramalarda öne çıkmak için olmazsa olmazlardandır. YouTube SEO için buradaki youtube videomuza bakabilirsiniz fakat bu yayını ve buradaki videomu acemiliğimden dolayı çok verimli yapamadım daha sonra yeni video çekip yayınlayacağım. Şuan için başka kaynaklardan youtube seoya bakmanız daha yararlı olacaktır.

13- 10 dakikadan uzun videolar hazırlamaya çalışın

YouTube uzun videoları daha fazla öne çıkartıyor. Çünkü ne kadar uzun video olursa kullanıcı YouTubede daha fazla zaman geçirecek, bu da youtube nin işine geliyor. Bundan dolayı uzun video çeken kullanıcıları YouTube öne çıkartıyor.

14- Videolarınıza atlama seçenekleri uygulayın

İzleyiciyi boğmayın nerede ne anlattığınızı belirtin izleyici aradığını kolaylıkla bulsun. Aksi takdirde izleyici sıkıldığı anda videodan çıkacaktır.

15- Takipçi yada beğeni satın almayın

Satın aldığınız takipçiler gerçek olmayacağından dolayı videolarınızı da izlemeyecektir. Yani size birşey katmaz ve kanalınızı spama düşürebilir.