denizemre13
- 25 Ara 2017
- 419 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
YouTube Music'ten şarkı açtığım zaman arada bir başkası tarafından dinlendiği mesajını alıyorum ancak hesabımın şifresini kimseye vermedim, üstelik değiştirmeme rağmen bu mesajı alıyorum. Geçmişe baktığımda hiçbir müzik dinlememiş benim haricimde. Ne idiği belirsiz sitelere bu e postamı vermeme rağmen bu mesajı alıyorum. Ne yapmalıyım? İkili doğrulama açık.
