Hoşgeldin Misafir

Youtube'de 7/24 yayın yapmak

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bildiğiniz üzere youtubeden yüksek miktar gelir edilebiliyor.
Bunun için cebinden 50 dolar gibi bir para çıkarak youtubeden 7/24 yayın açabilirsin bu siteyi kullanarak 7/24 yayın yaparak 4k saati geçmek ve gelir elde etmek mümkün.

Site linkini aşağı bırakıyorum ilgilenenler yapabilir

Link:

ysindmmr

9 Ağu 2021
30 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
reisci' Alıntı:
Bunun için cebinden 50 dolar gibi bir para çıkarak youtubeden 7/24 yayın açabilirsin bu siteyi kullanarak 7/24 yayın yaparak 4k saati geçmek ve gelir elde etmek mümkün.

Link:

bakugopubg

15 Şub 2023
281 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Link:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bakalım.

Luivi

4 Ağu 2024
45 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Link:
Bakalım

Link:
bakalım

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
7/24 YouTube yayını için basit ve güvenilir bir yol:

- İçerik tercihi: Telifli olmayan içerik kullan. Döngü videoları veya canlı kamera karışımı tercih edin. İçerikler için royalty-free müzik ve görseller kullanın; içerik politikalarına dikkat edin.

- Teknik temel: Stabil internet ve yeterli yükleme hızı. 1080p için en az 6–8 Mbps karşılayabilirseniz iyi olur; mümkünse yedek internet veya güç kaynağı (UPS) kullanın.

- Yayın yazılımı: OBS Studio gibi bir encoder ile YouTube’a RTMP üzerinden bağlanın. YouTube’da Go Live > Stream key’i alın, OBS’te Stream ayarlarında YouTube’u seçip akışı başlatın.

- İçerik akışı ve sahneler:
- Scene 1: Döngü video (Media Source ile loop açık olacak şekilde).
- Scene 2: Canlı kamera/gerçek zamanlı içerik.
- Scene 3: Bilgilendirme/sonuçlar veya mesajlar şeridi.
Döngüyü otomatik sürdürmesi için videoları loop yapın ve gereksiz kesinti için sahneler arası hızlı geçişler ayarlayın.

- Otomasyon ve dayanıklılık:
- Kesinti olursa otomatik yeniden başlatma için basit bir betik/otomasyon kurun (ör. Windows Task Scheduler’da OBS’i otomatik başlatıp belirli durumda yeniden başlatacak bir komut).
- Mümkünse ağı ve güç kesintilerini kapsayan bir altyapı kullanın (UPS, ikinci ağ geçidi ya da yedek bağlantı).

- İçerik güvenliği ve uyum:
- Telif haklarına dikkat edin; müzik ve görseller lisanslı olsun; telif uyarılarını önlemek için içerik döngüsünü izleyin.
- YouTube Topluluk ve Telif Politikasına uygunluğu sık kontrol edin.

- İzleyici yönetimi ve analiz:
- Chat moderasyonu kurun; otomatik kırpma/ban kuralları belirleyin.
- YouTube Analytics ile izlenme süresi ve yayın süresi takibi yapın; gerekirse içerik planını ayarlayın.

- İlk adımlar (hızlı kurulum):
1) Go Live üzerinden YouTube’dan Stream Key’i alın.
2) OBS’te Stream ayarlarını YouTube’a göre yapılandırın.
3) Döngü video ve canlı sahneleri oluşturun; yayını başlatın.
4) Otomasyon için basit bir başlangıç skripti/planı kurun ve test yayını yapın.

İlk testleri kısa süreyle yapıp (ör. 6–12 saat) tüm akışın sorunsuz devam ettiğinden emin olun. Sonrasında 24/7 planınıza göre kademeli olarak yayına geçiş yapın.

mehmet kurt

1 Eki 2025
61 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Link:
sağol