barboyduxali
- 28 Ağu 2023
- 612 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
linki yenileticegim
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
hocam vip atma ya 1 tanesini normale atİyi formlar Arkadaşlar scriptle alakalı sorunuz olursa profilime yazabilirsiniz yardımcı olmak isterim.
link yenilendimiMerhaba ivoyi epin Scriptini sizlerle paylaşıyorum kurdum çalışıyor ama panelden bazı işlemleri yapamıyorum sizlerde kurup deneyin sorunu çözen yorum olarak atarsa sevinirim
Konuyu silmeyin lütfen adminler indirip kontrol edebilirsiniz script çalışıyor bazı kişiler paylaşmış sql yok benim paylaştıgımda sql de mevcut sadece 1 kaç çalışmayan yeri var düzelte bilen kullanır
Eger bu konu tutarsa lexsa epin sciprtinide paylaşıcagım
![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ben cozdum sql bozuk diye sitenin bazi kisimleri gozukuyor sql tam olan birisi iletisime gecerse scripti tamamlayip paylasirim bu codeightner kolay sadece sql tam diyil ondan calismadi tam yari yeri gozukmektebi kur dene çalışmayan 1 kaç yeri var çözersen bizede yazarsan iyi olur![]()
yardimci olurmusunuz ben calistirdim sitenin bazi kisimlari gozukmekte bozuk gibi tam diyil sqlsql orjinal zaten o var ama sql e oynanmış script kuruluyor ama hata veriyor sorun orda zaten
hocam o halini atarmısınyardimci olurmusunuz ben calistirdim sitenin bazi kisimlari gozukmekte bozuk gibi tam diyil sql
tam full sql varsa kurulu yapib veririm tam olan sql yok yari yanihocam o halini atarmısın
Aktiflik
Seviye
Deneyim