Hoşgeldin Misafir

Yüksek gizlilik

kaydro01

26 Ara 2021
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam,
Temel düzeyde bilgim var ama yüksek gizlilik gerektiren birkaç şey için projem var bunun için ne gibi önlem almam gerekir, ileri düzey arkadaşlar yardımcı olursa mutluluk duyarım.

ÖRN;
güvenlikli modem,vpn tavsiye vb.

ayrıca sanal pc kurmak istemiyorum bunu atlamam sorun yaratır mı ?

teşekkürler, :heart:

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Modem vpn bunlar seni korumaz gerçekten bulmak istiycekleri bişeyler yaparsan heleki bu soruları soracak kadar amatörsen çığlık attırırlar uyarıyım

kaydro01

26 Ara 2021
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
reisci' Alıntı:
Uzak masaüstüne torla, tora vpnle, vpne ortak ağla, ortak ağa da ikinci el cihazla bağlan

Çok güzel özetlemişsin eline sağlık, bunları nasıl yapabilirim bilinen bi kaynak vs varmıdır ?

Kafaya taktım halledicem bi şekilde bu işi başlangıç için udemy'den Atıl Samancıoglu kursu aldım ama bi yerde tıkandı 2000 Tlye denk gelen modem ihtiyacı var onu halletmeye çalışıyorum.

verebileceğiniz tüm kaynaklara açığım.

Birde "onionshare" ile sadece vpn kullanarak dosya indirmek güvenilir olur mu ? Dosyayı indirdikten sonra kaspersky lisansım var onunla taratmak dosyayı açmak için yeterlimidir ?

Marsupilami' Alıntı:
İleri düzey gizlilik sadece ip gizleme ile olmuyor kardeşim böyle düşünürsen sıçtın :/

Keşke 3 5 yıl önce üniye başlarken bi yönlendirme olsaydıda yazılım okusaydım..

çok başındayım olayın :s

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kaydro01' Alıntı:
reisci' Alıntı:
Uzak masaüstüne torla, tora vpnle, vpne ortak ağla, ortak ağa da ikinci el cihazla bağlan

Çok güzel özetlemişsin eline sağlık, bunları nasıl yapabilirim bilinen bi kaynak vs varmıdır ?

Kafaya taktım halledicem bi şekilde bu işi başlangıç için udemy'den Atıl Samancıoglu kursu aldım ama bi yerde tıkandı 2000 Tlye denk gelen modem ihtiyacı var onu halletmeye çalışıyorum.

verebileceğiniz tüm kaynaklara açığım.

Birde "onionshare" ile sadece vpn kullanarak dosya indirmek güvenilir olur mu ? Dosyayı indirdikten sonra kaspersky lisansım var onunla taratmak dosyayı açmak için yeterlimidir ?

Marsupilami' Alıntı:
İleri düzey gizlilik sadece ip gizleme ile olmuyor kardeşim böyle düşünürsen sıçtın :/

Keşke 3 5 yıl önce üniye başlarken bi yönlendirme olsaydıda yazılım okusaydım..

çok başındayım olayın :s

Sunucu üzerinden diye yazmıştım sana

kaydro01

26 Ara 2021
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:

o konuyu araştırdım biraz ama anladığıma göre sunucu web sitesi kurma konusunda işe yarıyor,
benim için bunun dışında daha net anlatmam gerekirse surf yaparken ve illegal olan şeylerin alım satımını yaparken anonim olmam gerek tam anlamı ile.

uzak masaüstü konusunu anlayamadım sanal pc dışında bişeyden bahsediyoruz sanırım

NasyoneL' Alıntı:

hatta şöyle ki yazılım dili ve ingilizce için seviye ilerletmeye çalışıyorum,

ne kadar yapabilirim bi fikrim yok şuan için ama oldukça kendimi vermeye çalışıyorum ciddi şekilde bişeyler kapmam gerek

kaydro01

26 Ara 2021
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
@kaydro01 sunucu dediğin şey bir bilgisayardır. İster web server olarak kullanır site yayınlarsın, istersen uzak bir bilgisayar olarak kullanırsın. (Bu yönden sanal pc gibi düşün.)

Bu sunucuyu aldığımda sadece bana özel oluyor değil mi,
örneğin www.xxxx.com gibi bir web sayfasını sadece benim yönetmem gibi pc olarak kullandığımda sadece bana özel oluyor ?

bu sunucuyu aldığımda sunucu sağlayıcı benim verilerimin datasına erişebilecek ama müdahale gibi bir ihtimali var mı

yabancı kaynaklı sunucu almam gerek sanırım ve öğrendiğime göre "devlet sırları" derecesinde bişeye bulaşmadıkdan sonra sitemi sadece türkiye üzerinden engellemekle yetiniyorlar,

sunucu edinmek için hangi kaynağa yönelmeliyim ?