Hoşgeldin Misafir

Yuzbasi YIlmaaz Heathen1331 Dolandiricidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

astvist

31 May 2025
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
IMG_2185.webp
IMG_2175.webp
IMG_2148.webp
IMG_2145.webp
Selamin Aleykum Turk Hacks ailesi Konudada gormus oldugunuz sahis c*sino Web sitesi ve apileri icin icin 120$ ucret karsiligi hizmeti yapmamis olup 5 gun beni oyalayip parami iade istedigimdede beni engellemistir gorusmeler ve yazismalarin bir kismini ekliyorum

chatteki konusmalari silip beni engellemistir

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,229 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
IMG_2185.webp
IMG_2175.webp
IMG_2148.webp
IMG_2145.webp
Selamin Aleykum Turk Hacks ailesi Konudada gormus oldugunuz sahis c*sino Web sitesi ve apileri icin icin 120$ ucret karsiligi hizmeti yapmamis olup 5 gun beni oyalayip parami iade istedigimdede beni engellemistir gorusmeler ve yazismalarin bir kismini ekliyorum

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

ofcmedya

ofcmedya

Kendine yaslan.
Kahpe Dünyası
4 Eyl 2024
1,401 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
IMG_2185.webp
IMG_2175.webp
IMG_2148.webp
IMG_2145.webp

@Ebu Ubeyde hocam bir bakar mısınız?

astvist

31 May 2025
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tum Rurk Hacks ailesi ve yeni gelen uye kardeslerim bu arkadas ile is yapmanin bedeli bu, Elimde tum deliller mevcut tek soylenecek soz allahindan bul ! isin rast gitmesin

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,469 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hayir hocam, Thsde yuzbasi ve 5 yillik uye olunca bi problem yasiyacagimizi dusunmuyordum
hocam öyle olunca güvenilirmi oluyor burada moderatör admin üye dahil ticaret yapacağınızda escrow kullanabilirsiniz herkes hata yapabilir umarım konu açıklığa kavulur

Zaza Kral

Zaza Kral

“Düşün düşme, düştün düşünme”
Kimsenin Olmadığı Yerde
14 Mar 2024
1,215 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hayir hocam, Thsde yuzbasi ve 5 yillik uye olunca bi problem yasiyacagimizi dusunmuyordum
r10 gibi büyük freelancer sitelerinde bile kurumsal üyeler dolandırıyor. aracılık hizmeti var ise ilk ondan yararlanmak gerek.

astvist

31 May 2025
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam öyle olunca güvenilirmi oluyor burada moderatör admin üye dahil ticaret yapacağınızda escrow kullanabilirsiniz herkes hata yapabilir umarım konu açıklığa kavulur
Hocam sizlerde haklisin lakin forumda yeniyim, yeni uye olan birisi icin 5 yildir formda kayitli vip bir yuzbasi gözünü boyuyor acikcasi insanin,
120$ icin boyle bir seye yeltenmesi inanin insana hayati sorgulatiyor. Umarim aciklaga kavusur Elimde tüm konusmalarin ekran görüntüleri tarihleri vs var. Ilahi Adalet

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,880 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam sizlerde haklisin lakin forumda yeniyim, yeni uye olan birisi icin 5 yildir formda kayitli vip bir yuzbasi gözünü boyuyor acikcasi insanin,
120$ icin boyle bir seye yeltenmesi inanin insana hayati sorgulatiyor. Umarim aciklaga kavusur Elimde tüm konusmalarin ekran görüntüleri tarihleri vs var. Ilahi Adalet
Mevzu haklılık değil dediğim gibi kendisi askerde belki de müsaitlik durumu olmadığı için muhtemelen dönüş yapamamış olabilir umarım öyledir gelip cevap verirse çözülür

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,880 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Adam vip + yıllık üye diğer üyelerde gelmiş konu açan adama escrow yaptınız mi diyor tuhaf
Ne demek tuhaf? Kim olursa olsun esc hizmeti var demişiz ayrıca 5 yıllık üye olması veya vip üye olması bizim kefil olduğumuz anlamına gelmiyor neticede insandır biz burada herkesle içli dışlı değiliz kim olursa olsun kurallara uymazsa elbette ki herkes kuralı sorar ne demek tuhaf ve ayrıca farkındaysan yardımcı olmaya çalışıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...