chatteki konusmalari silip beni engellemistir
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
![]()
![]()
Selamin Aleykum Turk Hacks ailesi Konudada gormus oldugunuz sahis c*sino Web sitesi ve apileri icin icin 120$ ucret karsiligi hizmeti yapmamis olup 5 gun beni oyalayip parami iade istedigimdede beni engellemistir gorusmeler ve yazismalarin bir kismini ekliyorum![]()
@Ebu Ubeyde hocam bir bakar mısınız?![]()
![]()
Selamin Aleykum Turk Hacks ailesi Konudada gormus oldugunuz sahis c*sino Web sitesi ve apileri icin icin 120$ ucret karsiligi hizmeti yapmamis olup 5 gun beni oyalayip parami iade istedigimdede beni engellemistir gorusmeler ve yazismalarin bir kismini ekliyorum![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hayir hocam, Thsde yuzbasi ve 5 yillik uye olunca bi problem yasiyacagimizi dusunmuyordumAleyküm selam bizden escrow hizmeti almışmıydınız?
Geçmiş olsun ancak yüz defa uyardık escrow hizmetimiz var alın diye ne diyeyim şimdi?Hayir hocam, Thsde yuzbasi ve 5 yillik uye olunca bi problem yasiyacagimizi dusunmuyordum
Aktiflik
Seviye
Deneyim
hocam öyle olunca güvenilirmi oluyor burada moderatör admin üye dahil ticaret yapacağınızda escrow kullanabilirsiniz herkes hata yapabilir umarım konu açıklığa kavulurHayir hocam, Thsde yuzbasi ve 5 yillik uye olunca bi problem yasiyacagimizi dusunmuyordum
r10 gibi büyük freelancer sitelerinde bile kurumsal üyeler dolandırıyor. aracılık hizmeti var ise ilk ondan yararlanmak gerek.Hayir hocam, Thsde yuzbasi ve 5 yillik uye olunca bi problem yasiyacagimizi dusunmuyordum
Hocam sizlerde haklisin lakin forumda yeniyim, yeni uye olan birisi icin 5 yildir formda kayitli vip bir yuzbasi gözünü boyuyor acikcasi insanin,hocam öyle olunca güvenilirmi oluyor burada moderatör admin üye dahil ticaret yapacağınızda escrow kullanabilirsiniz herkes hata yapabilir umarım konu açıklığa kavulur
Mevzu haklılık değil dediğim gibi kendisi askerde belki de müsaitlik durumu olmadığı için muhtemelen dönüş yapamamış olabilir umarım öyledir gelip cevap verirse çözülürHocam sizlerde haklisin lakin forumda yeniyim, yeni uye olan birisi icin 5 yildir formda kayitli vip bir yuzbasi gözünü boyuyor acikcasi insanin,
120$ icin boyle bir seye yeltenmesi inanin insana hayati sorgulatiyor. Umarim aciklaga kavusur Elimde tüm konusmalarin ekran görüntüleri tarihleri vs var. Ilahi Adalet
Ne demek tuhaf? Kim olursa olsun esc hizmeti var demişiz ayrıca 5 yıllık üye olması veya vip üye olması bizim kefil olduğumuz anlamına gelmiyor neticede insandır biz burada herkesle içli dışlı değiliz kim olursa olsun kurallara uymazsa elbette ki herkes kuralı sorar ne demek tuhaf ve ayrıca farkındaysan yardımcı olmaya çalışıyorumAdam vip + yıllık üye diğer üyelerde gelmiş konu açan adama escrow yaptınız mi diyor tuhaf
Hocam anca böyle yapabildim