Hoşgeldin Misafir

Zafer Partisi - Baas - PKK | Şeytan Üçgeni

giyland

23 Ocak 2024
90 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hangi partiyi savunursanız savunun hepsi birbirinden berbat profil resmi olarak koyduğunuz adamlar bile yolda geçerken selam vermeyeceğim tiplerdir piyon etmişler milleti kullanıyorlar allah kitap diyerek.
bunların ölümü çok sağlam olucak o günü bekliyorum heyecanla.

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Es-Selamun aleykum

"Andolsun biz, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardır ama onlarla göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler. Onlar hayvanlar gibidir, hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır." A'râf Suresi - 179 . Ayet

Nasyonel acik belge bile sunsan anlatamayacaksin dostum cunku kendilerini kayitsiz sartsiz savunmaya sartlamislar elbet keser doner sap doner devletimiz buyuk devlettir sabredelim gorelim insallah

Selam ve dua ile
Kendi söylüyor zaten belgeye ne hacet.

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@duzsozluk Ümit Özdağ'ın yanındaki kim tanıyor musun ?

resim.png

duzsozluk

7 Mar 2024
60 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kendi diyorum görüşüyorum diye ayrıca adını andığın Rahmetli Sinan Ateş'de Ümit Özdağ için ajan diyor :?
Size göre yani Ateş rahmetli değil de mi herkes bazılarının kuklası olucak, Özdağ'ın o konuda belgesi yok ama adamın soyu yüce. Ateş uyarmış ve soru sormuş son twitlerinde de hain gibi konuşmamış.

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Size göre yani Ateş rahmetli değil de mi herkes bazılarının kuklası olucak, Özdağ'ın o konuda belgesi yok ama adamın soyu yüce. Ateş uyarmış ve soru sormuş son twitlerinde de hain gibi konuşmamış.
Yahu Sinan Ateş cinayetinden bahsetmiyorum Sinan Ateş'in Ümit Özdağ için ABD ajanı demesinden bahsediyorum.

Codex

11 Ara 2017
1,471 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ümit Özdağ adamdır 23 senedir ülkeyi yönetenleride gördük girmedikleri ve sokmadıkları günah kalmadı bizi din üstünden siyaset yapanlar bu halkı dinden çıkardı konusulcak çok şey var önce bu halkın okuyup araştırıp sorgulaması lazım 2024 olmuş halen taharet nasıl alınır bunu konuşuyorlar

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
erdoğan içinde yahudi diyorlar - mış muşu bırakıp bu halkın faydasına çalışan dürüst siyasetçilere ihtiyaç var ülke batmış bunun geri dönüşü yok
Passat sattım diye kurduğu partide il başkanlarına Audi hediye eder hale geldi. Meclis ödeneği vs de yok bu değirmenin suyu nereden geliyor?

Codex

11 Ara 2017
1,471 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Passat sattım diye kurduğu partide il başkanlarına Audi hediye eder hale geldi. Meclis ödeneği vs de yok bu değirmenin suyu nereden geliyor?
birileride iktidara geldiğinde 800m2 evi birde alyansı vardı ( bu kafadan çıkmak lazım kardeşim kendini yorma ülkeyi parsel parsel sattılar biraz realist olmak lazım )

caraflavor

8 Mar 2024
285 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Zafer partisi ve başındaki ümit özdağ denen kişinin tek amacı ülkemizde iç karışıklık çıkartarak dış güçlerin müdahalesini sağlamaktır kendisi sürekli olmayan şeyleri olmuş gibi göstererek provokasyon yapar Allah bildiği gibi yapsın onu istihbarat artığı

640151.jpg
Cumhuriyeti kuran kahramanlardan birinin oğlu ümit özdağ'dır

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ümit Özdağ adamdır 23 senedir ülkeyi yönetenleride gördük girmedikleri ve sokmadıkları günah kalmadı bizi din üstünden siyaset yapanlar bu halkı dinden çıkardı konusulcak çok şey var önce bu halkın okuyup araştırıp sorgulaması lazım 2024 olmuş halen taharet nasıl alınır bunu konuşuyorlar

Biz müslümanların nasıl taharet alındığı gibi bir gündemi yok Milli Muharip Uçak yapıyoruz Elhamdülillah. Başkan Erdoğan'ın parası pulu veya nasıl kazandığı mesele değil çuvalla maaş da alsa saraylar da yapsa hakkımız helaldir. Peki sen Türkiye düşmanı casus Özdağ'ın dizdiği lüks araçlara senin bağışlarını harcamasına dair olan hakkını helal ediyor musun ?

Codex

11 Ara 2017
1,471 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Devam Edin bu kafayla ozaman diyecek bişey yok sonuçlar ortada kimin kim olduguda belli değil bana kalırsa şahşi fikrim bu ülkeyi biz yönetmiyoruz nasıl isterlerse kimi isterlerse o geliyor başa halk cahil cahil bırakılıyor artık denize düşen yılana sarılıyor toplama uçak arabayla bu işler olmuyor boşa konuşuyoruz sadece

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,490 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Abi baktım ama bir şey bulamadım adm hakkında, bana gelipte soylu taraftarı mülteciler ülkede kalsın diyen shopcu taraftar gazetecilerden belge atmazsanız iyi olur.
Beyoğlu Hilton Otel'in sahibi Salih, Arapça reklamlar veriyordu vatandaşlık garantili ev satmak için. Partideki heriflerin hepsini pari sayesinde zengin oldu, hepsi mekan açtı ve hepsi lüks arabalar çekti altına. Siz de harçıklarınızı gönderin kardeşim ne diyim ki.

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,490 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Reisci'nin bahsettiği şey Rahmetli Sinan Başkan'ın sağken Ümit için dış güçlerin ajanı diyor olması.

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,490 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Devam Edin bu kafayla ozaman diyecek bişey yok sonuçlar ortada kimin kim olduguda belli değil bana kalırsa şahşi fikrim bu ülkeyi biz yönetmiyoruz nasıl isterlerse kimi isterlerse o geliyor başa halk cahil cahil bırakılıyor artık denize düşen yılana sarılıyor topla uçak arabayla bu işler olmuyor boşa konuşuyoruz sadece
Doğru, demokrasi geri kalmış ülkeler için sadece bir aldatmaca ama bu demek değil ki 15 yaşında çocukların harçlıklarını bağış olarak attığı adamların para ve kadınlar içinde sefa sürmesine göz yumalım. Ümit Özdağ'ı bizzat tanıyorum ve oy vereceğim son insan.

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Devam Edin bu kafayla ozaman diyecek bişey yok sonuçlar ortada kimin kim olduguda belli değil bana kalırsa şahşi fikrim bu ülkeyi biz yönetmiyoruz nasıl isterlerse kimi isterlerse o geliyor başa halk cahil cahil bırakılıyor artık denize düşen yılana sarılıyor toplama uçak arabayla bu işler olmuyor boşa konuşuyoruz sadece

Sen hem dış güçlerin maşalarını savunacaksın hem de işine gelmeyince diyeceksin ki halk cahil. Türk milleti alim değilse bile ariftir. Hamdolsun sağlam irade ile büyümeye devam ediyoruz.

@Codex @duzsozluk @caraflavor Peki cevabınız var mı Ümit Özdağ'ın yanındaki kimdir ve necidir :

resim.png