Link
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Kuramayan arkadaşlar olursa yorumdan yazabilirler
Not : Tek CH için 8 gb ram olması gerekmektedir.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
metin2 server filesZenaris Nedir ?
teşekkürler![]()
![]()
![]()
![]()
Link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler Hocam Deneyeceğimmetin2 server files
eyw teşekkürler![]()
![]()
![]()
![]()
Link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
kral o taraf hiç ilgi alanıma girmedi yav oyunu bile bilmiyorum oderece diyiyim@carpiciyim Hocam Varsa Knight Paylaşırsan İyi Olur![]()
Anladım Hocamkral o taraf hiç ilgi alanıma girmedi yav oyunu bile bilmiyorum oderece diyiyim
kral bsd direk çalıstır sonra putty den login ol sonra cd /usr/home gir sonra sh admin_panel.sh yaz gir sonra ordan 888 bas biraz bekle sonra işlem birince uzun sürer biraz tektar sh admin_panel.sh yap sonra ordan 1 yap tıkla oyun açılır sonra oyun klasörine ip adresini gir sponra packı kapat ve oyuna girAnladım HocamBunun Kurulumunu anlatan Bi Döküman Falan Eklersen Bunu Deniyeyim
BSD Beceremedim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
onuda paylaşırız lakin zaten bunuda 1-99 yapıla bilinir1 99 lar daha popüler sanki şu ara
Maşallah Kolaymışkral bsd direk çalıstır sonra putty den login ol sonra cd /usr/home gir sonra sh admin_panel.sh yaz gir sonra ordan 888 bas biraz bekle sonra işlem birince uzun sürer biraz tektar sh admin_panel.sh yap sonra ordan 1 yap tıkla oyun açılır sonra oyun klasörine ip adresini gir sponra packı kapat ve oyuna gir
kral metin2 server kurma konusuna hakim değilsen biraz zorlar ben daha sana basit sekilde anlattım inanM
Maşallah Kolaymış![]()
Knight Defalarca Kurdum Ama Metin2 İlk Defa Deniyecemkral metin2 server kurma konusuna hakim değilsen biraz zorlar ben daha sana basit sekilde anlattım inan
biraz zor knkKnight Defalarca Kurdum Ama Metin2 İlk Defa Deniyecem![]()