Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Zenix Coin Template Anasayfası Dashboard Olarak Ayarlı.

petrikdk

5 Ocak 2023
254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Temanın warez halini bulamayınca bende satın aldım. Kurulumu bir boş domaine yaptım fakat, anasayfada home, about us gibi şeyler çıkmak yerine sadece dashboardı ile karşılaşıyorum. Sistem full html ve bir şekilde farklı bir ayarı yok. Farklı dosyalara girdiğimde ise 404 hatası ile karşılaşıyorum. Yardımcı olacak birisi var ise anydeskten bana ulaşabilirse harika olur.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,229 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Temanın warez halini bulamayınca bende satın aldım. Kurulumu bir boş domaine yaptım fakat, anasayfada home, about us gibi şeyler çıkmak yerine sadece dashboardı ile karşılaşıyorum. Sistem full html ve bir şekilde farklı bir ayarı yok. Farklı dosyalara girdiğimde ise 404 hatası ile karşılaşıyorum. Yardımcı olacak birisi var ise anydeskten bana ulaşabilirse harika olur.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,139 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
incelemek lazım dostum istersen bakarım ama