Hoşgeldin Misafir

Zone Sitelerinde TurkHacks 2. Sırada

Codex

11 Ara 2017
1,473 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben Yoğun Çalışıyorum Sadece Geceleri 2-3 Saat Fırsat Bulabiliyorum Ama Vakti Olan Arkadaşlar Yardımcı Olursa Süper Bir Akademi Kurarız Ben Şu Aşamada Yardımcı Olabilirim Kaynak Ve Materyal

SKORSKY

15 May 2018
29 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu konuda yardıma ihtiyacım var aslında site hackliyorum ama daha önceden başka bir forumda idim şimdi burasını daha iyi eğitim. Alabilme ümidi ile geldim yardımcı olursanız eğitim için seve seve burda devam edeceğimi bilmenizi
İsterim

Yakın zamanda hackledigim bir kaç siteyi Sunucam

Çiçero

9 Ara 2017
1,566 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MiRaT' Alıntı:
Codex' Alıntı:
Şöyle Bir Sıkıntı Var Bence Bu Güzel Bir Tablo Tebrik Ederim Fakat Sadece Hack Yapıp 1'nci Sırada olmak Bencillik Olur Bence Birazda Eğitime Destek Versek Diyorum Hack Forumların Tamamı Bilgiye Aç Gençlerle Dolu Biraz Onlarıda Eğitsek Diyorum Benim Düşüncem...

Slayer49' Alıntı:
Codex' Alıntı:
Şöyle Bir Sıkıntı Var Bence Bu Güzel Bir Tablo Tebrik Ederim Fakat Sadece Hack Yapıp 1'nci Sırada olmak Bencillik Olur Bence Birazda Eğitime Destek Versek Diyorum Hack Forumların Tamamı Bilgiye Aç Gençlerle Dolu Biraz Onlarıda Eğitsek Diyorum Benim Düşüncem...

sonuna kadar katılıyorum. +1 baya öğrenmek isteyen var bir grup kurup öğrenmek isteyenlere ders versek daha iyi olur bu forumun gelişimi içinde çok iyi olur ve grup tarzı bir şey olsun mesela instagram grubu = bu grup turkhacks sosyal medyası ile ilgilensin ve turkhacks'i sosyal medyada ileriye götürsün ve instagram hack hesap vs.. tarzı konular açsınlar forum dolar ve birisi bir şey ara ise hemen bulunur.
sadece bununlada kalmayalım diğer grup mesela şey olsun Android Grubu Bu Grupta ise android bölümü güncel tutulsun grupların bir özelliği olsun ama her grup için rütbe ayarlanmasın hatta hiç birisi için eğer güzel yerlere gelirlerse grubu rütbe haline getire biliriz. @TurkCoder--

Madem Düşünceniz Bu Bilginiz Var İse Sizi Bu iş İçin Görevlendirelim?

Katılıyorum +1

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çiçero' Alıntı:
MiRaT' Alıntı:
Codex' Alıntı:

Slayer49' Alıntı:
Codex' Alıntı:

sonuna kadar katılıyorum. +1 baya öğrenmek isteyen var bir grup kurup öğrenmek isteyenlere ders versek daha iyi olur bu forumun gelişimi içinde çok iyi olur ve grup tarzı bir şey olsun mesela instagram grubu = bu grup turkhacks sosyal medyası ile ilgilensin ve turkhacks'i sosyal medyada ileriye götürsün ve instagram hack hesap vs.. tarzı konular açsınlar forum dolar ve birisi bir şey ara ise hemen bulunur.
sadece bununlada kalmayalım diğer grup mesela şey olsun Android Grubu Bu Grupta ise android bölümü güncel tutulsun grupların bir özelliği olsun ama her grup için rütbe ayarlanmasın hatta hiç birisi için eğer güzel yerlere gelirlerse grubu rütbe haline getire biliriz. @TurkCoder--

Madem Düşünceniz Bu Bilginiz Var İse Sizi Bu iş İçin Görevlendirelim?

Katılıyorum +1

Zaten Bu Düşünceye Sahip İsem Bilgim Vardır. Lakin Ben Çalışıyorum Boş Vaktim Oluyor Onunlada Blog Sitesi İçin Makale Yazma, Android Programları Yapma, Grafik Tasarımı, Webmaster, Arada Web Hacing Ve Global Bir Firmada Çalışıyorum Sence Vaktim Var mı Eğitim Vermeye ? Bir Ara Verdim Ve O Çocuk Aynı Günde 20 Tane Devlet Sitesi Düşürdü. Vaktim Olduğu Zaman Özel Olarak Ders Veririm Bir Topluluğa Asla Ders Vermem Benim Eğitim Vereceğim Kişiye En Ayrıntısına Kadar Anlatırım Bir Kişi Anlamaz Dönüp Birde Onun İle İlgilenmem. Kısacası Zamanım Yok Olsaydı Olurdu Bir şey Kaybetmezdim Yani ;)
Ve Benim Programlarım en az 2 ay önce yapılmış programlar paylaşmaya yeni fırsatım oldu ;)
Sorunu Olan Zaten ÖM'den Yazıyor Dönüyorum Vaktim Oldukça :)