Hoşgeldin Misafir

Zor Durumdayım

onurkorkmaz00

30 May 2024
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba öncelikle benim sorunum şu gerçekten çok borcum var ve kiramı ödeyemeyecek duruma geldim hack Mack olaylarından da anlamam vardır sizin aranızda iyi bir insan bana yardım edecek para istemiyorum kimseden sadece bişiler öğretip para kazanma yada şunu yap almasa da damlar kiranı ödersin diyebileceğiniz bişi şimdiden allah razı olsun sizden

spreadssl

19 Şub 2024
101 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba öncelikle benim sorunum şu gerçekten çok borcum var ve kiramı ödeyemeyecek duruma geldim hack Mack olaylarından da anlamam vardır sizin aranızda iyi bir insan bana yardım edecek para istemiyorum kimseden sadece bişiler öğretip para kazanma yada şunu yap almasa da damlar kiranı ödersin diyebileceğiniz bişi şimdiden allah razı olsun sizden
Ne kadar borcun var ?

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,434 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ayranım dökülmesin popişim öpülmesin! yok öyle bi dünya sırtını koltuğa dayayıp havadan para kazanma çabası! sonra açım ölüyorum! aç adam sıkıntılı adam, sağa sola ağlamadan yok yardım edin yok şunu yapın! ulan ben 13 yaşımda bulaşık yıkadım lokantada altımda limon kasası yükseltmeyle etimi kestim yedim kimseye minnet etmedim! burada ki hiç bir hacker kimseden yardım alıp öğrenmemiştir. her biri kendi araştırması ile öğrenerek ayakları üzerinde durmaktadır. Dediğim gibi birader dijital dilenciliği bırakın önce Tevekkül! sonra piyasada iş ara! limon sat su sat lakin adamlığını ayaklar altına alma! acizlik göstergesi bu davranışın! aciz olma! işkura gitsen yine iş bulursun.. daşşak serinleterek bana hack lazım bana şu lazım deme! sinir oluyorum artık şu söylemlere kusura bakmayın!

Son düzenleme:

Shafu

Shafu

Karanlık Özgürlüktür
Estonya, Tallin
25 Ara 2022
1,040 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
dostum herkes işinde gücünde, herkes bi şekilde hayatla savaşıyor enflasyon sadece sana yok borç sadece sende yok "ne olurdu yardım etselerdi" cümlesi çok yanlış. hayat gerçekten zor güçsüz olursan savaşı kaybedersin. Belki fiziki olarak yanında olamasakta buradan alacağın her bilgi altın değerinde kullanmayı öğrenmen yeterli.