Hoşgeldin Misafir

1 Saatte yaptığım manuel ödeme sistemi

paranoya

14 Eki 2021
254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1 saat gibi kısa sürede yaptım tüm herşeyi çalışmaktadır. Belki gözümden kaçan hatalar olabilir. Değiştirip kullanabilirsiniz gerek olsun oyun scriptilerinizde gerek olsun başka scriptlerinizde entgre ederek kullanabilirsiniz.Hayırlı forumlar.
ADMİN GİRİŞ BİLGİSİ :

admin - admin

Fotoğraflar :

Download ;

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1 saat gibi kısa sürede yaptım tüm herşeyi çalışmaktadır. Belki gözümden kaçan hatalar olabilir. Değiştirip kullanabilirsiniz gerek olsun oyun scriptilerinizde gerek olsun başka scriptlerinizde entgre ederek kullanabilirsiniz.Hayırlı forumlar.
ADMİN GİRİŞ BİLGİSİ :

admin - admin

Fotoğraflar :

Download ;

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Ellerine kollarına sağlık hocam. Sanırım GPT ile hazırlandı güvenlik sorunları çok fazla olabilir aman dikkat edelim 🫶

paranoya

14 Eki 2021
254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
container tasarımını GPT'de böyle yapıyor hocam çok benzettim ondan dolayı sakın yanlış anlamayın tekrardan elinize sağlık
Estağfurullah hocam , teşekkür ederim gpt kullanıyorum ama dediğiniz gibi php kodlarında açık yaratabiliyor eksik kodlar olabiliyor bir çok sorunu mevcut ama bir noktadada bir yere kadar hızlanıyor, bir veresiyonu daha var banka logulu şekilde onuda düzenleyip paylaşacam :D Bu yaptığım dana öncesinde yapmıştım eksikti onları tamamladım gpt kullanmadım bunda :D Nerden baksan 5 - 6 ay önce yapmıştım öyle duruyordu

expendarxx

7 Tem 2024
71 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ADMİN GİRİŞ BİLGİSİ :

admin - admin

Fotoğraflar :

Download ;

bakalımmm

imambayildi

10 Ağu 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ADMİN GİRİŞ BİLGİSİ :

admin - admin

Fotoğraflar :

Download ;

inceleyelim kodları

networkss

8 Ara 2021
303 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ellerine saglık hocam şey yaparsanız daha iyi olur mesela adam paket almıştır 30 glük ücreti otomatik hesaplayacak ve ondan sonra ödeme onaylanınca 30 g,ün sonra para miktarı 0 olucak bakiye o tarzda olursa iyi olur