TeşekkürlerEllerine kollarına sağlık hocam. Sanırım GPT ile hazırlandı güvenlik sorunları çok fazla olabilir aman dikkat edelim![]()
|
TeşekkürlerEllerine kollarına sağlık hocam. Sanırım GPT ile hazırlandı güvenlik sorunları çok fazla olabilir aman dikkat edelim![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Eyvallah1 saat gibi kısa sürede yaptım tüm herşeyi çalışmaktadır. Belki gözümden kaçan hatalar olabilir. Değiştirip kullanabilirsiniz gerek olsun oyun scriptilerinizde gerek olsun başka scriptlerinizde entgre ederek kullanabilirsiniz.Hayırlı forumlar.
ADMİN GİRİŞ BİLGİSİ :
admin - admin
Fotoğraflar :
Download ;
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Olabilir not aldımellerine saglık hocam şey yaparsanız daha iyi olur mesela adam paket almıştır 30 glük ücreti otomatik hesaplayacak ve ondan sonra ödeme onaylanınca 30 g,ün sonra para miktarı 0 olucak bakiye o tarzda olursa iyi olur
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Adamın dibisin1 saat gibi kısa sürede yaptım tüm herşeyi çalışmaktadır. Belki gözümden kaçan hatalar olabilir. Değiştirip kullanabilirsiniz gerek olsun oyun scriptilerinizde gerek olsun başka scriptlerinizde entgre ederek kullanabilirsiniz.Hayırlı forumlar.
ADMİN GİRİŞ BİLGİSİ :
admin - admin
Fotoğraflar :
Download ;
Cansın hocamEllerine kollarına sağlık hocam. Sanırım GPT ile hazırlandı güvenlik sorunları çok fazla olabilir aman dikkat edelim![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bakalmmm1 saat gibi kısa sürede yaptım tüm herşeyi çalışmaktadır. Belki gözümden kaçan hatalar olabilir. Değiştirip kullanabilirsiniz gerek olsun oyun scriptilerinizde gerek olsun başka scriptlerinizde entgre ederek kullanabilirsiniz.Hayırlı forumlar.
ADMİN GİRİŞ BİLGİSİ :
admin - admin
Fotoğraflar :
Download ;
Bakalım1 saat gibi kısa sürede yaptım tüm herşeyi çalışmaktadır. Belki gözümden kaçan hatalar olabilir. Değiştirip kullanabilirsiniz gerek olsun oyun scriptilerinizde gerek olsun başka scriptlerinizde entgre ederek kullanabilirsiniz.Hayırlı forumlar.
ADMİN GİRİŞ BİLGİSİ :
admin - admin
Fotoğraflar :
Download ;
Aktiflik
Seviye
Deneyim