Hoşgeldin Misafir

2023 Seçim Sohbet Konusu

xS0N3R

23 Ağu 2020
5,427 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu düzeni vatandaş değiştirecek, sen, ben, ülkede yaşayan herkes değiştirecek.
Ülke iyi yönetilse seçim kimsenin umrunda olmayacak.
Kemal yada bir başkası fark etmez. Ben gidişatı beğenmediğim için muhalefet kimi aday gösterirse ona oy vereceğim.
Kesin ve net.
Gelen gideni aratmasın tek dileğim

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öyle düşünmekte çok haklısın çünkü bu adam 13-14 yıl MKYK üyeliği yaptı hemde akp millet vekili ve bakanlığı yaparak. Musluğu kesilince bu defa kendi partisini kurup başka şekilde meclise girmek istiyor.
Mevzu tam olarak şu; ya dini, ya Atatürk'ü, ya Türklüğü ya da özgürlük/libaralizm vb kullanarak çorbayı kaynatmak...

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Nasipsizler ! Seçime aylar kaldı aday yok toplanıp ne bok yediğiniz de belli değil. Reis Babacan'dan daha laik, Meral'den daha milliyetçi, Temel'den daha dindar ve Bay Kemal'i yıllardır yerden yere vuruyor. Çıkın ulan meydana yenik pehlivan Kemal mi yoksa içkici Ekrem mi ?

Yine yeniden ve daima Reisimiz Erdoğan !

Barbarosa

27 Mar 2022
30 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Nasipsizler ! Seçime aylar kaldı aday yok toplanıp ne bok yediğiniz de belli değil. Reis Babacan'dan daha laik, Meral'den daha milliyetçi, Temel'den daha dindar ve Bay Kemal'i yıllardır yerden yere vuruyor. Çıkın ulan meydana yenik pehlivan Kemal mi yoksa içkici Ekrem mi ?

Yine yeniden ve daima Reisimiz Erdoğan !

Hocam kesinlikle haklısınız,doğru söylüyorsun, helal olsun demek isterdim ama maalesef. Farkındaysanız iktidar destekçilerinin direk olaya bakışı bu. Kin, nefret, küfür, ayrımcılık... Bakın sizden önceki yazışmalarda istişare şeklinde, olgun geçen yazışmalar sizin mesajınızla ne hale geldi.
Ülkemizin hakkında hayırlısı neyse o olsun diyelim. Konu farklı yerlere gitmeden ben de cümlelerime son vereyim.

Dark-Wise

Dark-Wise

Özgür Filistin 🌹Özgür Doğu Türkistan
"Karanlıkta Yolunu Aydınlatan Bir Hilal Vardır"
12 Şub 2022
1,180 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Valla 6 masa 1 yıl olacak nerdeyse eğer bir aday çıkartamıyorsan aday yıpranır bahanesi ortaya attılar şimdi adayı aralarında seçemiyorlar. Sonra çıkıp 6 kişinin yetkisi olacak diyip istediğimiz olmasa tekrar seçime gideriz demesi sanki sınıf başkanı seçiyoruz :D
"Geçmiş Tarihini Unutan İnsan Geleceğe Adım Atamaz"

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Valla 6 masa 1 yıl olacak nerdeyse eğer bir aday çıkartamıyorsan aday yıpranır bahanesi ortaya attılar şimdi adayı aralarında seçemiyorlar. Sonra çıkıp 6 kişinin yetkisi olacak diyip istediğimiz olmasa tekrar seçime gideriz demesi sanki sınıf başkanı seçiyoruz :D
"Geçmiş Tarihini Unutan İnsan Geleceğe Adım Atamaz"
Bende onu anlamıyorum yıpranmaktan korkan siyasete girmesin yumruktan korkan boks yapmasın

Vehbi

17 Haz 2021
70 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aday Şubat ortasında açıklanacakmış. Takip eden birisinden öyle duydum. Belki 14 Şubat sevgililer günü ile anlamlı bir giriş düşünüyorlar. Yine ertelenirse kötü söylentilerin önünü alamazlar ve masa için kötü sonuçlanır.

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam kesinlikle haklısınız,doğru söylüyorsun, helal olsun demek isterdim ama maalesef. Farkındaysanız iktidar destekçilerinin direk olaya bakışı bu. Kin, nefret, küfür, ayrımcılık... Bakın sizden önceki yazışmalarda istişare şeklinde, olgun geçen yazışmalar sizin mesajınızla ne hale geldi.
Ülkemizin hakkında hayırlısı neyse o olsun diyelim. Konu farklı yerlere gitmeden ben de cümlelerime son vereyim.
Boşuna TOGG'u engelleyemeyeceksiniz ! Reis %68 ile kazanacak ve Kılıçdaroğlu da en başarısız siyasetçi olarak tarihe geçecek !