Hoşgeldin Misafir

340 btc bulunan cold wallet

brkdl

29 Mar 2024
268 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
içinde 340 btc bulunan bi soğuk cüzdan var. klişe olarak şifre mağduriyeti var maalesef. birçok c++ toolu vs kullanıldı ama açılmadı. şifre hakkında birçok bilgi var ama donanım olarak ve tool olarak benim buna gücüm yetmedi. dat dosyası olarak yedekleme olmayan, ilk hali mevcuttur. bitcoin core v25.0 yazılımında sorunsuz açılıyor. ekran görüntüsünü ekliyorum buraya. ben uzun süreler uğraştım ancak yapamadım. şu an satmayı düşünüyorum, tekliflere açığım

Moderatör tarafında düzenlendi:

brkdl

29 Mar 2024
268 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Nasil bisey oldugunu inceleme firsatimiz varmi yani ornek site hangi platforma vs gibi aklinizdan gecen fiyat nedir kurtarilma ihtimali nedir
nasıl bir şey olduğu derken, dediğim gibi bitcoin core yazılımına bağlı bir cold wallet. platform aynı şekilde bitcoin core. kurtarılma ihtimali olarak şöyle ki, blokchain developer ya da iyi bi toola sahip hacker arkadaşlar çözüyor bazen. araştırabilirsiniz detaylı bunu. fiyat olarak da çok çok makul düşünüyorum

brkdl

29 Mar 2024
268 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
içinde 340 btc bulunan bi soğuk cüzdan var. klişe olarak şifre mağduriyeti var maalesef. birçok c++ toolu vs kullanıldı ama açılmadı. şifre hakkında birçok bilgi var ama donanım olarak ve tool olarak benim buna gücüm yetmedi. dat dosyası olarak yedekleme olmayan, ilk hali mevcuttur. bitcoin core v25.0 yazılımında sorunsuz açılıyor. ekran görüntüsünü ekliyorum buraya. ben uzun süreler uğraştım ancak yapamadım. şu an satmayı düşünüyorum, tekliflere açığım

btc nin 100.000 USD i aştığı günlerde bu cüzdanı kıracak bir babayiğit yok mudur

WraithBtw

15 Ocak 2025
103 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Hocam böyle soğuk cüzdanları nereden buluyorsunuz ayrıca kaç TL'ye saati dusunuyorsunuz