Hoşgeldin Misafir

49 Adet Her Sektör İçin Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

desiturk

23 Ocak 2025
77 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
beyler kimseyi üzmek haddim değil !

Bu işi biz cahillerin de anlayabileceği kadar açıklayıcı yapsanız püf noktaları varsa yazsanız şu php sürümü gereklidir deseniz.
vallahi 2 gündür indirmediğim arşiv kalmadı ha bir tanesi çalışsın ha bir tanesinde bir sorunla karşılaşmayalım localhost çöplüğe döndü 2 gündür adam gibi bir emlak scripti bulup localhost wamp server php 7.4 de şak diye çalışan birşey bulamadım.

ioncube mi yüklemedik xampp mı kurmadım neler etmedim. lütfen daha detaylı bilgiler verin link paylaşmak yeterli olsa gerçekten bizde paylaşırız.
bilmediğimiz hiç bir şeyi paylaşmıyoruz. öğreniyorum lütfen rica ediyorum. telefondan bağlantı yapıyorum çoğu kez vallahi internet kalmadı.
Üyeliğimin şerefine 49 adet her sektör için script arvişini sizlere sunuyorum. Kurulumları mevcuttur ve herhangi bir lisans yoktur. Hiçbir yerde ücretsiz bulamayacağınız scriptlerdir.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Üyeliğimin şerefine 49 adet her sektör için script arvişini sizlere sunuyorum. Kurulumları mevcuttur ve herhangi bir lisans yoktur. Hiçbir yerde ücretsiz bulamayacağınız scriptlerdir.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...