|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bütçeye göre hangisi iyi olursa farketmezmanuel otomatik ?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bende focus yada mondeo düşünmüştüm en temiz fordlar duruyovalla reis ford ve skoda yada volkswagen tercih etmen olucaktır.
Forda 200 bine kadar kullandım motorda bile sorun cıkmadı
Skoda ve volkswagen zaten aynı birebir ama bütçe artıcaktır.
Ford candir gerisi heyecandır ama dediğim gibi temizi bulmak biraz yoracaktır seniBende focus yada mondeo düşünmüştüm en temiz fordlar duruyo
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Sağol aynen fiyatlar düşüyo alım fırsatı gibi sankiyine destek olabileceğim birşey olursa yazman yeterli reis zaten piyasa hareketli değil rahat bulabilirsin
Sağol aynen fiyatlar düşüyo alım fırsatı gibi sanki
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Temizini bulmakta zor her türlü hile hurda varSeçimi bekleme bence uygun temiz buldun mu hemen al
Aktiflik
Seviye
Deneyim
2 milyon yapmış aracı 100 bin km diye satıyorlarTemizini bulmakta zor her türlü hile hurda var
onlarda ayrı reis2 milyon yapmış aracı 100 bin km diye satıyorlar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
çıkmama ihtimali yok mu bu galericilerin yaptığınınonlarda ayrı reiskm taklacıları
araç muayenesi kmler tarihler de düzgün ise sorun olmuyor ama adamlar öyle bir tezgah yapmış ki muayenesi gireceği zaten km hep düşük tutuyorlar ama duzgun bir yere götürdüğünde araç beyininde çıkıyor hepsi
abi zaten km 2 sene ortalama bir araçın yapacağı km belli onun üzerine cıkmışsa zaten ya araç taksı cıkması yada kiralik araç ama genellikle araçın beyinde yazar ama adamlar araçın beyinin değiştirme vs tercih ederse o cıkmaz oda zaten pahali birşey olduğu için zorçıkmama ihtimali yok mu bu galericilerin yaptığının
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Yeni Fiatlar bile daha yakışıklı duruyo renodan ama teşekkür ederim tavsiye içinSelam kardeşim ford kötü araç diyemem ama yüksek modelli bir ford yenine premium bir renault bir araç almanı tavsiye ederim çoğu model türkiyede üretiliyor bu sebeple fiyat avantajı var. ek olarak Çoğu ford araçlar gibi içeri gürültü almazlar. Yıllarca reno yu çöp gözüyle görmüş sonra kalitesini tanımıs biriyim söyle örnek vereyim.
Vip carravel ile antalya ankara gidip geldiğimde baş ağrısından ölüyordum telefonda konustugum adam yoldamısın diyordu direk ama dandik sandıgım kango ile gidip geliyorum ne yorgunluk ne bas agrısı hatta ses yalıtımı mercedes ile yarısır.