Hoşgeldin Misafir

500 K Araç Tavsiyesi

KlasPlas

İstanbul
11 Eki 2023
2,551 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
abi zaten arabayı buldun direk zaten ekspertiz götürmek de kötü onlarda 6 bin den falan kapi acıyor yazik günah arabadan anlamak lazım şaşe polye motor yurune baktıktan sonra gitmek gerekiyor yoksa adam kıllık yapar 6 bin için savaş verirsin

bir tane adam vardı kavga ettık hatta yarısı zor aldım on cam direkde boya var diyor ki saksı düştü :D

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
onlarda ayrı reis :D km taklacıları :D araç muayenesi kmler tarihler de düzgün ise sorun olmuyor ama adamlar öyle bir tezgah yapmış ki muayenesi gireceği zaten km hep düşük tutuyorlar ama duzgun bir yere götürdüğünde araç beyininde çıkıyor hepsi
çıkmama ihtimali yok mu bu galericilerin yaptığının

KlasPlas

İstanbul
11 Eki 2023
2,551 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
çıkmama ihtimali yok mu bu galericilerin yaptığının
abi zaten km 2 sene ortalama bir araçın yapacağı km belli onun üzerine cıkmışsa zaten ya araç taksı cıkması yada kiralik araç ama genellikle araçın beyinde yazar ama adamlar araçın beyinin değiştirme vs tercih ederse o cıkmaz oda zaten pahali birşey olduğu için zor

mordad

mordad

Web Yazılım ve Tasarım
Antalya İstanbul Arası Bazen Tokat
14 Eki 2019
948 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam kardeşim ford kötü araç diyemem ama yüksek modelli bir ford yenine premium bir renault bir araç almanı tavsiye ederim çoğu model türkiyede üretiliyor bu sebeple fiyat avantajı var. ek olarak Çoğu ford araçlar gibi içeri gürültü almazlar. Yıllarca reno yu çöp gözüyle görmüş sonra kalitesini tanımıs biriyim söyle örnek vereyim.

Vip carravel ile antalya ankara gidip geldiğimde baş ağrısından ölüyordum telefonda konustugum adam yoldamısın diyordu direk ama dandik sandıgım kango ile gidip geliyorum ne yorgunluk ne bas agrısı hatta ses yalıtımı mercedes ile yarısır.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam kardeşim ford kötü araç diyemem ama yüksek modelli bir ford yenine premium bir renault bir araç almanı tavsiye ederim çoğu model türkiyede üretiliyor bu sebeple fiyat avantajı var. ek olarak Çoğu ford araçlar gibi içeri gürültü almazlar. Yıllarca reno yu çöp gözüyle görmüş sonra kalitesini tanımıs biriyim söyle örnek vereyim.

Vip carravel ile antalya ankara gidip geldiğimde baş ağrısından ölüyordum telefonda konustugum adam yoldamısın diyordu direk ama dandik sandıgım kango ile gidip geliyorum ne yorgunluk ne bas agrısı hatta ses yalıtımı mercedes ile yarısır.
Yeni Fiatlar bile daha yakışıklı duruyo renodan ama teşekkür ederim tavsiye için