Hoşgeldin Misafir

Backdoor oluşturma

EnderBozkurt

7 Nis 2020
432 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Backdoor arka kapı ingilizcesiyle bu backdoor virüstür yani anti virüs programları fark eder ama eger kapalıysa anti virüs programı içerde gezebiliriz

Bu Backdoor oluşturmak için Linux işletim sistemine sahip olmamız lazım ben Kali kullandım

Terminali acıp git clone https://github.com/venom0x16/PhantomDoor yazmamız yeterli olcaktır

Vtirw0.png

Bundan sonra klasörümüzü acıyoruz cd komutu ile

u2SJoL.png

Burda yetki vermemiz lazım oyuzden chmod +x PhantomDoor.py  yazmamız yeterlii olcaktır aksi halde yapmassak dosyayı oluşturmaz

wJScTb.png

Bundan sonra python PhantomDoor.py yazmanız yeterli olcaktır.

PJry9a.png

Burdaki ekrandan 1 yazıp enter diyoruz şuanlık aşşagıdakıne ıhtıyacımız olmucak

x8WYSn.png

Burda ise hangi backdoor oluşturcaz ben windows yapıcam 1 yazıyorum

swOdaL.png

Burda ise bize ip adresi soruyo biz kendımızın ip adresini yapcaz google ip adresim deyip yapmıcaz yeni bir terminal acıp ifconfig yazın

Tml6pi.png

Burda yazdık ve port sordu peki portta ne yazcaz ben size önerim 443 9889 yapın 1 tane secmenız lazım ben 443 yapıcam

bqH0Cr.png

Oluşturdu gördügünüz gibi şimdi size şöyle bişi soylucem hata durumunda root yerinde yeni bir klasör acın ve Desktop yazın

tklD54.png

Programımıza geri dönuyoruz python PhantomDoor.py diyerek 2 enter yapıyoruz

L4Xnsu.png

Bundan sonra ise hangi işletim sistemini seçtiysek onu sayısını yazıyoruz

N3uXkJ.png

burda ise bilgilerimizi yazıroyurz ip adresi bide portu bızım ip adresim

Bundan sonra Dekstop dosyasında size bir tane dosya vercektir artık onu karşı hedefe yedırmenız lazım kolay gele sorunlar cıkarsa yazın cevaplıcam.

Virüsü yedirmek için oyun hilesi diyebilirsiniz yada oyunhilesiyle birleştirin belli olmaz karşı tarah hile zanneder