EnderBozkurt
- 7 Nis 2020
- 432 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Backdoor arka kapı ingilizcesiyle bu backdoor virüstür yani anti virüs programları fark eder ama eger kapalıysa anti virüs programı içerde gezebiliriz
Bu Backdoor oluşturmak için Linux işletim sistemine sahip olmamız lazım ben Kali kullandım
Terminali acıp git clone https://github.com/venom0x16/PhantomDoor yazmamız yeterli olcaktır
Bundan sonra klasörümüzü acıyoruz cd komutu ile
Burda yetki vermemiz lazım oyuzden chmod +x PhantomDoor.py yazmamız yeterlii olcaktır aksi halde yapmassak dosyayı oluşturmaz
Bundan sonra python PhantomDoor.py yazmanız yeterli olcaktır.
Burdaki ekrandan 1 yazıp enter diyoruz şuanlık aşşagıdakıne ıhtıyacımız olmucak
Burda ise hangi backdoor oluşturcaz ben windows yapıcam 1 yazıyorum
Burda ise bize ip adresi soruyo biz kendımızın ip adresini yapcaz google ip adresim deyip yapmıcaz yeni bir terminal acıp ifconfig yazın
Burda yazdık ve port sordu peki portta ne yazcaz ben size önerim 443 9889 yapın 1 tane secmenız lazım ben 443 yapıcam
Oluşturdu gördügünüz gibi şimdi size şöyle bişi soylucem hata durumunda root yerinde yeni bir klasör acın ve Desktop yazın
Programımıza geri dönuyoruz python PhantomDoor.py diyerek 2 enter yapıyoruz
Bundan sonra ise hangi işletim sistemini seçtiysek onu sayısını yazıyoruz
burda ise bilgilerimizi yazıroyurz ip adresi bide portu bızım ip adresim
Bundan sonra Dekstop dosyasında size bir tane dosya vercektir artık onu karşı hedefe yedırmenız lazım kolay gele sorunlar cıkarsa yazın cevaplıcam.
Virüsü yedirmek için oyun hilesi diyebilirsiniz yada oyunhilesiyle birleştirin belli olmaz karşı tarah hile zanneder
Bu Backdoor oluşturmak için Linux işletim sistemine sahip olmamız lazım ben Kali kullandım
Terminali acıp git clone https://github.com/venom0x16/PhantomDoor yazmamız yeterli olcaktır
Bundan sonra klasörümüzü acıyoruz cd komutu ile
Burda yetki vermemiz lazım oyuzden chmod +x PhantomDoor.py yazmamız yeterlii olcaktır aksi halde yapmassak dosyayı oluşturmaz
Bundan sonra python PhantomDoor.py yazmanız yeterli olcaktır.
Burdaki ekrandan 1 yazıp enter diyoruz şuanlık aşşagıdakıne ıhtıyacımız olmucak
Burda ise hangi backdoor oluşturcaz ben windows yapıcam 1 yazıyorum
Burda ise bize ip adresi soruyo biz kendımızın ip adresini yapcaz google ip adresim deyip yapmıcaz yeni bir terminal acıp ifconfig yazın
Burda yazdık ve port sordu peki portta ne yazcaz ben size önerim 443 9889 yapın 1 tane secmenız lazım ben 443 yapıcam
Oluşturdu gördügünüz gibi şimdi size şöyle bişi soylucem hata durumunda root yerinde yeni bir klasör acın ve Desktop yazın
Programımıza geri dönuyoruz python PhantomDoor.py diyerek 2 enter yapıyoruz
Bundan sonra ise hangi işletim sistemini seçtiysek onu sayısını yazıyoruz
burda ise bilgilerimizi yazıroyurz ip adresi bide portu bızım ip adresim
Bundan sonra Dekstop dosyasında size bir tane dosya vercektir artık onu karşı hedefe yedırmenız lazım kolay gele sorunlar cıkarsa yazın cevaplıcam.
Virüsü yedirmek için oyun hilesi diyebilirsiniz yada oyunhilesiyle birleştirin belli olmaz karşı tarah hile zanneder