Hoşgeldin Misafir

Bana yardımcı olabilecek varmi

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konyali' Alıntı:
Şuan yuvam yıkılmak üzere sadece  yuvayi kurtarmak için yapiyorum

Dostum yanlış anlama beni, inandırıcı bnir açıklama yaparsan daha samimi bir şekilde forumdaki arkadaşların yada benim yardımcı olacağımızdan şüphen olmasın. Yuvası yıkılan biri rat neden atar diye kendine bir sor önce?

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konyali' Alıntı:
Reis biraz önce durum yaptı ben gördüm hemen sildi bakıyorum 2tane çocuğum var 1 hafta sonra doğum olacak kiminle konuştuğunu öğrenmek istiyorum

Kardeşim ben de evli bir insan olarak sana tüm samimiyetim ile söyleyeyim. Çek kenara konuş. Kırmadan anlat derdini, Çok eminsen geriye dönük konuşmaları çıkart (Belli başlı uygulamalar var) ayrılıp ayrılmaman senin elinde fakat işini bu tür yollar ile çözersen daha net sonuç alırsın., telefonuna kendi gmailini ekle oradan çekilen resimleri yüklüyor zaten takip edersin. Ekran görüntüsü kamera vs. tüm medyayı. 
Android rat larda whatsapp izleme özelliği yoktur. sadece sms okursun. Paralılarda full özellik var.

iyi akşamlar.

Konyali

2 Ağu 2020
15 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
çocuğumu 65gundurbgostermiyorlar konuşmaları alıp mahkemede delil olarak kullanmam lazım

Karşıma alamıyorum ki bana doldurmuşlar bosandirmak idtoyorlar

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konyali' Alıntı:
çocuğumu 65gundurbgostermiyorlar  konuşmaları alıp mahkemede delil olarak kullanmam lazım

Karşıma alamıyorum ki bana  doldurmuşlar  bosandirmak idtoyorlar

Çekeceksin kolundan, erkekçe alacaksın karşına. "Ne istiyorsun, boşanmak mı?" açıkça söyle diyeceksin.. (Şiddete hayır!) Konuşmadan hiç birşeyi çözemezsin. Aramızda emniyet mensubu dostlarımız var onlar belki yasal açıdan daha mantıklı yol gösterirler sana.

Konyali

2 Ağu 2020
15 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Onlar biz ilgilenmeyiz diyorlar mahkemeye başvur diyorlar

Karşı tarafın avukatı sağlam ben avkat tutamadım sadece dilekçe veriyorum

Şuan yasa her şey kadına yönelik olduğu için erkegin beyanı göz onu koymuyorlar

Codex

11 Ara 2017
1,473 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
telefon numarasını biliyorsan trojan hazırlarız link vs tıklatır cihaza ulaşırız fakat bunun bir karşılığı olacak  birde bunuda göz önünde bulundur kişi mahremiyetinden hakkında dava açılabilir.