Konyali' Alıntı:Kaça olur
Herkes kendine düşen pastadan nasibini alır, Allah c.c. herkesi tek yarattı, her insan yaptıklarından sorumludur..
Bu durumda yapabileceğin hiç birşey yok dostum.
Kendi hayatını devam ettir ve boşan.
Nafaka isteyecektir senin o na verdiğin para ile keyfe keder yaşamak için, 1150 TL civarı 3 çocukta nafaka vermen gerekebilir.
Ben derim sana ayrıl. İlk başlarda zor gelir ama düzelir emin ol. Ya da dava açmayarak bekle o dava açsın sana.
Kendi hayatına bak. Mezara girerken yanında sevdiklerini götürebiliyor musun? Yada ceza evine girerken en mantıklısı, ya kanka bende geleyim seni yalnız bırakmayayım diyebiliyor musun?
Birazcık mantıklı düşün. Fikren aldatılmak bile onur kırıcı olsa da hepimiz insanoğluyuz, yaşayacağımız ömür kısıtlı. Gez, ye, iç, eğlen ve kendine sağlam bir düzen oluştur. Hayatına girecek insanlar için kendine ve onlara hakim ol. Ne kadar rahat olduğunu ve bu zamana kadar nasıl yıprandığını anlayacaksın.
Bir kadın ailesi yardımı bile olsa 1 den fazla çocuğa bakamaz. Bir süre bakar ve sana geri dönmek isteyecektir. O zamanda ne gerekliyse sen yaparsın..
Sana manevi olarak her açıdan destek olmak isterim hiç problem değil benim için.