Hoşgeldin Misafir

Başımız Sağolsun (NasyoneL'i Kaybettik)

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,497 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sevgilli arkadaşlar, öğlen uyandığımda @NasyoneL 'i bir şey sormak için aradığımda telefonu bacısı açtı. Malesef kendisini sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sebebiyle kaybetmiş bulunmaktayız. Tek yaşadığı için doktora yetiştireni de olmamış kardeşimizi genç yaşında kaybettik başımız sağolsun...

SiTeM

9 Kas 2017
494 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sevgilli arkadaşlar, öğlen uyandığımda @NasyoneL 'i bir şey sormak için aradığımda telefonu bacısı açtı. Malesef kendisini sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sebebiyle kaybetmiş bulunmaktayız. Tek yaşadığı için doktora yetiştireni de olmamış kardeşimizi genç yaşında kaybettik başımız sağolsun...
Allah Rahmet Eylesin Gercekten cok Üzüldüm kendisi cok degerli biriydi bu forumun acilisinda beri bu foruma katkisi büyük bir insandi. insan inanamiyor nasil birsey böyle olduguna gercekten sok gecirdim. Geride kalan insanlara sabir diliyorum :(

Exlonea

15 Ocak 2022
1,808 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun.... ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm çok şaşırdım ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Hepimizin başı olsun çok değerli birini kaybettik büyük kayıp...Halen daha inanamıyorum inşallah yanlış anlaşılma durumu vardır gerçek değildir. Ayrıca kendisi tek yaşıyor hashataneye götüreni olmamış dediğiniz yerde eridim,bittim tüylerim diken diken oldu​

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Resmen şaka gibi... Daha kısa bir süre önce paylaşımıma yorum yapıp beni bilgilendirmişti... Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın İnşAllah
"İnna lillahi ve inna ileyhi raciun."

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
“İnnalillahi ve innaileyhirraciun”

Üzüntümü anlatamam ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilmiyorum çok çok üzgünüm…

Cenab-ı Allah rahmetiyle muamele etsin taksiratını hasenata çevirsin mekanını cennet eylesin çok güzel bir kardeşimizdi…