Hoşgeldin Misafir

Başımız Sağolsun (NasyoneL'i Kaybettik)

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,890 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Turkhacks'te büyük bir iz bırakan kardeşim Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun. Ne diyeceğimizi ne yazacağımızı gerçekten hiç bilmiyoruz duyunca şaka zannettim gerçekliğini zor kabullendim. Mekanı cennet olsun.

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kalakaldım öyle, ne desem bilemedim zor yazıyorum. Ciğerimizi dağladın be güzel insan. Gözlerim dolu dolu yazıyorum Rabbim mekanını cennet eylesin. Geceleri ne zaman girsem online yöneticisi listesinde görürdüm hep sanki böyle hep burayı bekliyormuş koruyup kolluyormuş gibi. Özleneceksin hocam ve dualarda anılacaksın. Gitmesin be kimse erken böyle geride kalanlara zor geliyor.

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sevgilli arkadaşlar, öğlen uyandığımda @NasyoneL 'i bir şey sormak için aradığımda telefonu bacısı açtı. Malesef kendisini sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sebebiyle kaybetmiş bulunmaktayız. Tek yaşadığı için doktora yetiştireni de olmamış kardeşimizi genç yaşında kaybettik başımız sağolsun...
Forumda tanıdığımız çok değerli insanlardan birisiydi mekanı cennet olsun ths forum ailesinin başı sağ olsun

Abdülhamid

Abdülhamid

Tarih değil, hatalar tekerrür eder.
127.0.0.1
19 Mar 2024
514 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dostumuza Allah’ım rahmetlerini bol bol ihsan eylesin. Onu cennetine buyur eylesin. Geride kalan sevdiklerine de bol bol sabreylesin…

Güzel İnsandı Her konuda Elinden Geleni yapardı Hiç görmesemde Bunu bize hissteriiyordu Gidişin Üzdü Bizi Hocam ..😔😔

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,439 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İnnalillahi ve innaileyhirraciun.

Boğazımda düğümlenen kelimeleri dokemiyorum maalesef çok üzüldüm çok üzgünüm Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Buraya emeği çok olan kardeşimdi. Ruhu için El-Fatiha.

Desperados

3 Kas 2023
548 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
inna lillahi ve inna ileyhi raciun Kelimelerin tükendiği dillerin sustuğu zamanın durup tükendiği bir ana denk geldik yıllarca emeğini forumdan esirgemeyen canla başla emek veren kardeşimiz Allah mekanını Cennet eylesin.Bize hatıra bir anı olarak braktığın her eserin canla başla yaşatacağız inşallah

DevilMcRayn

20 Kas 2017
665 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Zaman Seninle beraber durdu.Yazıyı görünce boğazımda döğüm oluştu yutkunamadım Allah c.c Mekanını cennet eylesin Rabbim sorgunu kolay eylesin kardeşim biz senden razıydık Allah da senden razı olsun.Halen şoktayım bu kelimeleri zar zor yazıyorum:cry:

babataz35

17 Eki 2023
1,365 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
"İnna lillahi ve inna ileyhi raciun."
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Emeği büyük bir yanımız buruk. Allah geride kalanlarına sabır versin. Tekrardan keşke şaka olsaydı.