|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merak ettim yöntemi daha önce hiç denk gelmediğim bir konuHesaba bağlı numarayı bilirseniz numara ile giriş yaparsınız ama bunun için sizden kod ister . Sonra numarayı değiştirmek için başka bir kod ister . 1 hesap 1 telefonda olabilir . O yüzden giriş yaptığınız anda sizden önce oturum açmış olan cihazdaki oturum kapatılır . Sizin oturumunuz açık kalır . Bağlı hesaplar bölümünde numara sizinki ise tüm bağlı hesapları kaldırabilirsiniz . Uygulamadaki bir hata da bağlı cihazlar bölümüdür . Açıklamayı dikkatlice okumuşsanız bu kısımdaki ve bağlı hesaplardaki hatayı görürsünüz .
Bigo Live ' nin diğer saçmalıkları da mail den ulaşınca yardım eder gibi görünüp saçmalaması , belli yerden sonra hiçbir mailinize bakmaması , bazı durumlarda aynı şeyleri tekrar size göndermesi , müşteri temsilcisi dedikleri kişilerin WhatsApp üzerinden konuşması . Bazı ülkelerde verdikleri numaranın yanlış olması ve bu yüzden yardım alamamak , ajans sıkıntısı falan
Bu yüzden bunun için WhatsApp kullandım . Oluşturup kullandığım taslaklar + biyografi + açıklama + adres :
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***