Selamlar,
Bilindiği üzere Turkhacks olarak bu zamana kadar başvuru ile moderatör almıyor, ihtiyaç halinde gerekli kişilere biz teklif götürüyorduk. Tam yetkili moderatörlerimize yardımcı olarak bölüm moderatörü, kategori moderatörü vb. ihtiyaçları karşılamak üzere bir başvuru havuzu oluşturmaya karar verdik. Bu sayede şartları sağlayan ve göreve talip arkadaşlarımızı tespit edeceğiz. Sizde Türkiye'nin sanal ve reel alemde prestij sahibi, en büyük forum sitelerinden birinin yönetim ekibine dahil olmak istiyorsanız bu konuyu değerlendirebilirsiniz.
Başvuru şartları & nitelikler:
Bilindiği üzere Turkhacks olarak bu zamana kadar başvuru ile moderatör almıyor, ihtiyaç halinde gerekli kişilere biz teklif götürüyorduk. Tam yetkili moderatörlerimize yardımcı olarak bölüm moderatörü, kategori moderatörü vb. ihtiyaçları karşılamak üzere bir başvuru havuzu oluşturmaya karar verdik. Bu sayede şartları sağlayan ve göreve talip arkadaşlarımızı tespit edeceğiz. Sizde Türkiye'nin sanal ve reel alemde prestij sahibi, en büyük forum sitelerinden birinin yönetim ekibine dahil olmak istiyorsanız bu konuyu değerlendirebilirsiniz.
Başvuru şartları & nitelikler:
- En az 6 aydır Turkhacks üyesi olmak
- THS Kıdemli ve üstü rütbeye sahip olmak
- Moderatörlük konusunda tecrübeli olmak
- Siber güvenlik temellerine hakim olmak
- Online süresi yüksek olmak
- En az 18 yaşında, tercihen 20 yaş üzeri olmak
- Warez paylaşımlara sahip olmak tercih sebebidir
İstenen bilgiler:
- Yaşınız:
- İletişim bilgileriniz(Skype,Telegram,Whatsapp):
- Online süreniz:
- Moderatörük tecrübeleriniz:
- Siber güvenlik bilginiz:
- Bildiğiniz programlama dilleri:
- Neden Turkhacks?:
- Turkhacks'e ne katacaksınız?:
- Kefil / referans: (var ise)
- Moderatör olmak istediğiniz forumlar:
Yukarıda istenen bilgileri özel mesajla bana gönderebilirsiniz..
Son düzenleme: