Majer' Alıntı:
izolite33' Alıntı:
Şartlar biraz daha hafif olabilirdi bana göre onca bilgili ama kidemli üye olmayan çokca insan var
Ek olarak forumda moderatörede yazsan kidemli üyeyede hiç cevap yok , yani yeni olan moderatör inşallah p.m'lere cevap verir.
Mod olunca 7/24 foruma bakıcak diye bişi yok dostum demek saçma ve boş bişi sormuşsundur oda cevap verme gereği duymamıştır.
Öncelikle Majer hocam 7/24 bakacak diye bir kelimem olmadı keşke telaffuzu iyi etmiş olsaydınız , boş bişey sorup sormadığımı siz bilemezsiniz böyle tepki vermeniz saçma ben iyi niyetle yazdım yazımı.
Jo੮੮A' Alıntı:
izolite33' Alıntı:
Şartlar biraz daha hafif olabilirdi bana göre onca bilgili ama kidemli üye olmayan çokca insan var
Ek olarak forumda moderatörede yazsan kidemli üyeyede hiç cevap yok , yani yeni olan moderatör inşallah p.m'lere cevap verir.
MOD olunca illa pm e dönüş sağlayacak diye birşey yok gerekli bir konuysa zaten yazar gereksiz veya adamın zamanını çalacak bir konuysa zaten yazmaz. Çoğunluk ile zaten forumda konularda herşey açıkca mevcuttur.
Haklısınız Jotta hocam pm ile dönüş yapma zorunluluğu yok ama düşünce şekliniz yanlış kırık link bildirimi yapıyorsun ne düzeltme var ne cevap diyebilirki incelicem veya paylaşan harici bulamıyoruz temayı diye insan saygıdan yine cevap verir yani bu bir örnek tabi.
Biz demiyoruzki moderatör herşeye baksın sadece yetkili ise sorunlarada yardımcı olabilir diye düşünüyorum ama siz öyle düşünmüyorsanız saygı duyarım tabiki kontrol sizde.