Hoşgeldin Misafir

Cinler Hakkında Herşey!!!

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ya ben böyle gördüm ki, bizim gibi gelişmiş varlıklar.
En azında emir komuta zinciri olması buna delil.
ve de düşünüyorum, iye deki görmüyoruz. Trafik zaten bitiriyor bizi. Birde onların trafiki ile kaçardık zaten :D
peki bizden öncemi yaratıldılar sonramı?
onların silahları bize zarar verirmi?
nasıl bunları kendimizde uzak tutarız?
Aynen hocam trafik büyük sorun ☺️☺️☺️

Emir komuta zincirinde olmaları zaten onların en büyük gücü çünkü bu sistem işlerin yürütülmesi noktasında çok başarılı bir sistemdir aynen hocam :))

Evet dünya yaratıldıktan sonra ilk burada yaşayanlar onlardı hatta Hz. Adem Aleyhisselam babamızdan evvel yaratıldılar. Zaten ŞEYTAN aleyhilaneh bir cindir. İnsanlardan evvel yaratıldığının en büyük delilidir.

Onların silahları bize zarar vermez nasıl ki bizim silahlarımızın onlara zarar vermediği gibi. Ancak en büyük silahları bana soracak olursan cinnet geçirtecek derecelerde vesvese vermek zaten en büyük özellikleri bu

Kişi şayet beş vakit namazını kılar ve abdestli dolaşmaya gayret ederse ve sünnet olan farz namazların sonunda sadece Cenab-ı Allah rızası için Ayetel kürsi okursa kolay kolay sorun olmaz inşaAllah ve tabi ki işin ehli birileri tarafından manevi korumaya alınması da çok büyük önem taşır.

lionvan

29 Ara 2021
358 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kıymetli kardeşerim bu bilgiler mühimdir lakin ihlaslı ve samimi iseniz bunlardan korkmanıza gerek yok çünkü size tesir edemezler Hicr Süresi 40: “Ancak içlerinde ihlâsa erdirilmiş kulların müstesnâ! Onları azdırmaya gücüm yetmez.” İsra süresi 65 ayet “Elbette benim ihlaslı kullarım üzerinde senin hiçbir hâkimiyetin ve zorlayıcı gücün yoktur. Onların koruyucusu ve işlerine vekîl olarak Rabbin yeter!” imanını kuvvetlendirmeyen kimseler genelde cin ve büyü gibi şeylere maruz kalabiliyorlar bir kişin kendisine Rukye yapacak kadar bilgiye sahip olması gerekir. Vesvese ile ilgili problemi olan varsa yazsın verdiğim tavsiyeler ile Allahın izni ile kurtulur. Not : Bizlere vekil olarak Allah yeter

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kıymetli kardeşerim bu bilgiler mühimdir lakin ihlaslı ve samimi iseniz bunlardan korkmanıza gerek yok çünkü size tesir edemezler Hicr Süresi 40: “Ancak içlerinde ihlâsa erdirilmiş kulların müstesnâ! Onları azdırmaya gücüm yetmez.” İsra süresi 65 ayet “Elbette benim ihlaslı kullarım üzerinde senin hiçbir hâkimiyetin ve zorlayıcı gücün yoktur. Onların koruyucusu ve işlerine vekîl olarak Rabbin yeter!” imanını kuvvetlendirmeyen kimseler genelde cin ve büyü gibi şeylere maruz kalabiliyorlar bir kişin kendisine Rukye yapacak kadar bilgiye sahip olması gerekir. Vesvese ile ilgili problemi olan varsa yazsın verdiğim tavsiyeler ile Allahın izni ile kurtulur. Not : Bizlere vekil olarak Allah yeter
Hocam öncelikle teşekkür ederim ancak Rukye ile çözülmez bakın yanlış bilgi veriyorsunuz sayılı ve niyetli okumalar hususunda da sizi uyardım ama ısrar ediyorsunuz yapmayın hocam Rukye şeklinde bir ayette yoktur millete bunları dağıtmaya kalkarsanız ciddi şekilde çarpılırlar yapmayın gerekli tavsiyeleri zaten verdim sanırım yorumları okumadınız

Ayrıca efendimiz aleyhisselâmdan daha ihlaslı daha korkusuz kimse olmadığı halde nasıl oluyorda büyü yapıldığında tutuyor nasıl oluyorda nazara maruz kalıyor her ikisinde de yatağa düşüyor lütfen bilginiz olmayan konularda konuşmamanızı tavsiye ederim

lionvan

29 Ara 2021
358 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam öncelikle teşekkür ederim ancak Rukye ile çözülmez bakın yanlış bilgi veriyorsunuz sayılı ve niyetli okumalar hususunda da sizi uyardım ama ısrar ediyorsunuz yapmayın hocam Rukye şeklinde bir ayette yoktur millete bunları dağıtmaya kalkarsanız ciddi şekilde çarpılırlar yapmayın gerekli tavsiyeleri zaten verdim sanırım yorumları okumadınız

Ayrıca efendimiz aleyhisselâmdan daha ihlaslı daha korkusuz kimse olmadığı halde nasıl oluyorda büyü yapıldığında tutuyor nasıl oluyorda nazara maruz kalıyor her ikisinde de yatağa düşüyor lütfen bilginiz olmayan konularda konuşmamanızı tavsiye ederim
ben bir çok aşık cin çarpılma ve büyü yolu ile bedene girmiş cin vakasına denk geldim peygamber efendimiz sav de büüy yapılmış lakin Allah süpahnehu we tealnın izni ve göndermiş olduğu ayetler ile kendisi kurtulmuştur rukye dediğim de kuran da cinlere eziyet veren onların bedeni terk etmesini sağlayan ayetlerdir tabi rukye işinide herkes yapamaz ilim ve ihlas lazım ben yazdıklarınızı tamamını okudum yazdıklarınız da yanlış birşey yok ben buna ek olarak tedavi yöntemini yazdım Rukye nedir diye araştırsanız ne demek istediğimi anlarsınız ben yazdığım yorumu silemedim eğer bu yazdıkalrım başkalarının kafasını karıştırır diyorsanız yetkiniz varsa iki yorumuda silin

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ben bir çok aşık cin çarpılma ve büyü yolu ile bedene girmiş cin vakasına denk geldim peygamber efendimiz sav de büüy yapılmış lakin Allah süpahnehu we tealnın izni ve göndermiş olduğu ayetler ile kendisi kurtulmuştur rukye dediğim de kuran da cinlere eziyet veren onların bedeni terk etmesini sağlayan ayetlerdir tabi rukye işinide herkes yapamaz ilim ve ihlas lazım ben yazdıklarınızı tamamını okudum yazdıklarınız da yanlış birşey yok ben buna ek olarak tedavi yöntemini yazdım Rukye nedir diye araştırsanız ne demek istediğimi anlarsınız ben yazdığım yorumu silemedim eğer bu yazdıkalrım başkalarının kafasını karıştırır diyorsanız yetkiniz varsa iki yorumuda silin
Peki hocam bizim ağzımız ve imanımız efendimiz SallAllahu aleyhi vessellem ashabı kiram tabiin tabei tabiin Cenab-ı Allah’ın dostları gibi mi? Ben sizin ne demek istediğinizi gayet iyi anladım ancak eziyet veren rukye ayetleri yoktur en fazla dış Musallat dediğimiz varlıkları belki gönderebilir ki bu da kısmi iyileşme olur köklü olmaz dediğim gibi hocam bilginiz yok şayet öyle olsaydı zaten ilmi leddüne gerek kalmazdı en azından hemen hemen herkes bir kere bile olsa ayetel kürsi okumuştur hayatında o zaman sorun kalmazdı anlatabiliyormuyum

Efendimiz başta olmak üzere ashabı kiram tabin tabei tabiin ve Cenab-ı Allah’ın veli kulları ayetel kürsinin sadece a harfini dahi okusalar dağı parçalarlar ancak bizim için durum böyle değil bırak bir harfini 1000 kere tamamını okusak parçalamayı geçtim tozunu dahi kaldıramayız hocam ancak gerçek ilim kullanıcıları alimler veya ulemalar tarafından bu işlerin çözümü olabilir

caraflavor

8 Mar 2024
285 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Esselamün aleyküm güzel ailem;

Bu güne kadar cinler hakkında bilmediğiniz ve en merak edilen soruların cevaplarını bulacaksınız inşaAllah.

Konumuzu soru-cevap şeklinde hazırladım ki anlaşılır bir şekilde olsun. Böylece merak ettiğiniz sorunun cevabını rahatlıkla bulabileceksiniz. Bu vesileyle aklında soru olan kardeşlerimin soru sormalarında bir beis yoktur.

En başında belirtelim ki:

BURADA YAZDIĞIM BÜTÜN SORU VE CEVAPLAR İÇİN BU SORU VE CEVAPLAR BİZİM BİLDİKLERİMİZDİR İLLEDE DOĞRUDUR DİYEMEYİZ YANLIŞTIRDA DİYEMEYİZ EN DOĞRUSUNU CENAB-I ALLAH BİLİR DER VE ONA BIRAKIRIZ…

Cinlerin Hızları:

Cinler insanlara göre hızlı olmakla beraber o kadarda hızlı değildirler. Ancak alimlere, ilim kullanıcılarına, ilim sahiplerine göre hiç hızlı değillerdir. Zahir alem yani yeryüzünden ayrılmadan bir cin, cin atıyla Urfa’dan 'dan Filistine yaklaşık 15-20 dakikada gider.

Yada Urfa’dan Ordu’ya yaklaşık atsız olarak 5-10 dakika arasında gider.

Cinlerin Alimlerden hızlı olmadıklarının en büyük delili, Asaf bin Berhiya Hazretleridir. Kuran’i Kerim’de Süleyman Aleyhisselam’ın kıssasın da Cenab-ı Allah bize bildirmiştir.

“Cinlerden bir ifrit, ‘Sen makamından kalkmadan ben onu sana getiririm. Gerçekten bu işe gücüm ve güvenim var.’ dedi. Kitaptan ilmi olan kimse ise, ‘Gözünü açıp kapamadan, ben onu sana getirebilirim.’ dedi. (Süleyman) onu (Melikenin tahtını) yanı başına yerleşivermiş görünce, ‘Bu, dedi, şükür mü edeceğim, yoksa nankörlük mü edeceğim diye, beni sınamak üzere Rabbimin (gösterdiği) lütfundandır. Şükreden ancak kendisi için şükretmiş olur; nankörlük edene gelince, o bilsin ki, Rabbin müstağnidir (şükre ihtiyacı olmayan), çok kerem sahibidir.”(Neml, 27/39-40)

Ayeti Kerime’den de anlaşılacağı üzere, cinler alimlerden hızlı değillerdir.

Burda yazılan bilgiler yeryüzünde yaşayan zahir cinler için geçerlidir.
En doğrusunu Cenab-ı Allah bilir.

Ruh Çağırmalarda Gelenler Cinlermidir:

Ruh çağırmalarda gelenler cin değildir. Cinler ruh çağırmaların sadece yüzde yirmisinde (%20) gelirler. Diğer zamanlarda gelenler ruhi taifelerdir ki Ruhi taifeler sıkıntılıdır.

En Doğrusunu Cenab-ı Allah Bilir.

Cinlerin Zeka Seviyeleri:

Çoğu internet sitesinde okuduğum ve çoğu kişiden duyduğum bir yanlışı düzeltelim inşaAllah.

Bir çok yerde yazılan ve çoğu kişiden duyduğum;

Cinler zeka olarak insanlardan geridir, normalde 9 yaşındaki bir çocuğun zekasına sahiptirler diye.

Yanlıştır, elbette böyle olanlarda vardır ama bir kısmı insanlardan çok daha ileri bir zeka yapısına sahiptir. Çoğu ise insanlara denk bir zeka yapısına sahiptir. Hatta bir çoğunun yetenekleri insanlar gibidir ve daha iyi oldukları alanlarda çok fazla vardır. Örnek olarak nasıl ki bizlerde Dr. Doç. Prof. Gibi gelişmiş insanlar vardır onlarda da bunun gibi hatta bunun daha ilerisinde yetenek bilgi ve donanıma sahip olanlar da vardır.

Cinlerin En Büyük Özelliği:

Cinlerin en büyük özelliği asker millet olmalarıdır. Eğitimini bitiren her cin bay/bayan olsun askeri sisteme girer ve ömür boyu askerdirler.

Cinlerin İkametgahı Var mıdır?:

Evet cinlerde ikametgah vardır, yeryüzünde adresi olmayan bir cin bulunması pek zordur. Hepsinin yeri yurdu ve ikametgahı bellidir. Belli bir adrese sahip olmayan ortada yani sokakta kalmış cinler genelde mezarlıkları, harabeleri, terkedilmiş yerleri vb. yerleri mesken edinmişlerdir.

Cinler Şekilsiz midir?:

Hayır kesinlikle cinler şekilsiz değillerdir. Vücut yapıları insan vücut yapısı gibidirler iki elli, iki kollu ve iki ayaklıdırlar.

Ancak içinde bulundukları ilim, güç, grup, taifeye göre değişik şekillerde gözükürler.

Cinlerin dış görünüşü, cinin kimliğidir. Size grubunu, ilmini , gücünü, seviyesini, görev ve yetkilerini tarif eder.

Görev şekli okumayı bilmeyen insanlar cinlerin bu görünüşlerini gerçek şekilleri zannederler ve yanılırlar.

Cinlerin Vücut Yapıları:

Bu sorunun cevabını her tarafta rastladığım cinler ateşten varlıklardır, ışın, radrasyon, elektrik diye bilgisiz alim ve cahil ulemaların yazdığı yazıların çoğunluğu sonucu insanlar böyle zannediyor. Halbuki durum farklıdır.

Ayeti Kerime'de Emreder ki:

Mealen “Biz cinleri zehirleyici dumansız ateşten Yarattık.” Bu Ayeti Kerimeyi okuyan her bilgisiz alim, günümüzde ki teknolojiyle bu Ayeti birleştirerek hemen bir yorum yapar ve bu kendi zannına dayalı yorumunu bilgi ve gerçek diye satar. Cinler ışıktır radrasyondur şudur budur diye. Aslında alakası bile yoktur.

Cinler aynı insanlar gibi et beden varlıklardır ve hızları asla ışık hızı değildir. Ama insanoğlunun et bedeninin kökü toprak cinlerinki ise ateştir.

İnsanoğlundan hızlı olmalarının sebebi ise vücutlarının daha şeffaf ve latif olmasıdır. Cinlerdede aynı insanoğlundaki gibi kan dolaşımı mevcuttur. Yani cinler ne ışıktır ne radrasyon nede elektrik. Aksine et beden varlıklardır. Ama kökeni toprak olmayan ateş olan et beden varlıklardır.

Cinler İfrit Şekline Girebilir mi?:

Cinlerin hepsi olmamak şartıyla ifrit veya benzeri şekillere girebilirler. Bu konuda yetenekli olan taifeler vardır. Kaldı ki zaten kılık değiştirmekte marifetlidirler.

En Doğrusunu Cenab-ı Allah Bilir

Cinler Yakılabilir mi?:

Hayır cinler yakılamaz. Bazıları tutturmuş cin, ifrit nasıl yakılır. Adam sanki bakkaldan yada kömürcüden mangal kömürü almışta sobada onu yakıyor.

Yani o cin de zaten salak aptalın biriymiş gibi gelip şu insan kendini yaksın diye emrine amade şekilde bekliyor.

Daha cin davet etmeyi ve ne olduğunu bilmeyen, ömründe cin görmemiş insanlar cin yakmaktan bahsediyor.

Kimse hikaye okumasın ve sallamasın cinler yakılamazlar.

En Doğrusunu Cenab-ı Allah Bilir

Cinlerin Yüz Şekli:

Cinler kafa yapısı olarak insana benzerler tek farkları burun ve kulakları yoktur. Burun ve kulakları yerine sadece delik vardır

Sebebi ise zamanında Hz. Havva Annemiz tarafından kesilmesidir.

Cinler mi Kuvvetlidir? Şeytanlar mı?:

Cinler şeytanlara göre daha güçsüzdürler, şeytanlar cinlerden daha kuvvetlidir.

Cinlerin Ayakları Tersmidir?:

Hayır kesinlikle değildir. Görünmeyen varlıklar ve alemler içerisinde ayağı ters olan bir tek grup yoktur.

Ama bazı ifrit grupları içinde ayak kemiği kalın olup ayakları pençeye benzer şekilde olanlar vardır ve ayak kemiği ortaya yakın iner. Ayrıca bazılarının ayakları keçilerin arka ayakları gibi olduğu için, ilk etapta görüldüğünde ayağını ters zannedebilirsiniz ama dikkatlice bakarsanız ters olmadığını göreceksiniz.

İnsan Yapımı Bombalar Cini şeytanı Öldürür mü?:

Hayır öldürmez. Bir bölgeye atılan bomba asla o bölgede yaşayan cin ve şeytanı öldürmez.

Cinler Kibritten ve Ateşten Korkarlarmı?:

Cinler ne kibritten nede ateşten korkmazlar. Okuduğum bazı kaynaklarda, sitelerde ve bir çok hoca müsveddesine gidenlerden duyduğumda hem şaşırdım hemde beni güldürdü. Adam cin davet ediyor korksun diyede davet ettiği cine eline kibrit alıyor seni yakarım diye tehdit ediyor.

Sizlerin inancıyla alay etmek için çıkarılmış böyle aptal ve mantık dışı uydurması saçma şeylere asla inanmayın.

Birincisi o cin düşüncelerinizi okuyabiliyor. İkincisi ise kibrit alevi cine tesir etmez ve işlemez.

Üçüncüsü ise o cin senden çok daha hızlı sen kibriti yakana kadar seni 1000 kere çarpar.

Salladıkları ve saçmaladıkları zaten şurdan belli. Hem iddia ediyorlar cinler ışık hızında diye hemde ışık hızındaki cinin sizin yaktığınız kibritten korkacağını iddia ediyorlar.

Hoca müsveddeleri, o iddia ettiğiniz hızdaki varlık veya varlıklar, siz elinizi kibrite atmadan sizi 1000 kere çarpar.

Burda yazılan bilgiler yeryüzünde yaşayan zahir cinler için geçerlidir

Cinlerin Dinleri:

Cinlerin ekserisi cin dini denilen kendi alemlerine ait bir dine tabidirler.

Bu dine tabi cinlerin en büyük özelliği kendilerini insanlara istedikleri dinden göstermeleridir. Hırıstiyan, yahudi vs. şeklinde kendilerini tanıtabilirler.

Cinlerin Hapishaneleri:

Cinlerin cezalandırılmaları için açılmış özel hapishaneler vardır. Bunlar gerçek ilim kullanıcıları, alimleri veya sahipleri tarafından bilinir.

Cinlerin Eğitimleri:

Cinler eğitimlerini cin okullarında alırlar. Çoğu okur yazardır.

Çocukluk çağlarında kız erkek karışık okurken, ergenlik çağında ayrılır ve kızlar ayrı, erkekler ayrı okutulurlar. Dikkat edin onlarda bile haremlik selamlık durumu vardır.

Asi olup okullarını bu şekilde dizyn etmeyen cin taife ve topluluklarıda vardır.

Cinlerin Organları ve Vücutları:

Cinlerde insanlar gibi vücuda ve organlara sahiptirler.

Kalpleri, mideleri, gırtlakları, bağırsakları üreme uzuvları ve diğer organları mevcuttur.

Cinlerin Hastalıkları:

Cinlerinde insanlar gibi kendi vücuduna ait ve organlarına ait hastalık ve rahatsızlıkları vardır.

Mesela kalp krizi geçirirler, mide kanaması geçirirler, Kabızlık, enfeksiyon vb. hastalıklar yaşarlar hatta bu hastalıklar yüzünden vefat eden ölen cinler bile vardır.

Cinlerin Üreme Şekilleri:

Cinler erkek ve dişilerden oluşmuş varlıklardır, nikahlı yada nikahsız eşeyli ürerler.

Cinlerin Teknolojileri:

Cinlerinde kendilerine ait bir teknolojileri vardır. Mesela ulaşım araçlarına sahiptirler. Araba, Otobüs, motosiklet, gemi gibi araçlar vardır. Birde birbirlerine karşı kullandıkları kılıç ve silahları vardır.

Cinlerin Ulaşımları:

Cinler ulaşımlarını insanlar gibi yaya , atlarla ve taşıtlarla olmak üzere üç şekilde yaparlar.

Kendilerine ait araç ve arabaları, yolları ve trafik kuralları vardır.

Cinlerin Hastaneleri:

Cinlerinde kendilerine ait hasta oldukları hastaneleri ve kullandıkları ilaçları vardır.

Cinlerin Doğurdukları Çocuk Sayısı:

Cinler hamileliklerinde altı (6) çocuk doğururlar. Bazen bu sayılar değişebilir. 5 tane olabilir 7 tanede olabilir. Gruplar,tarifeler, kabîleler şeklinde değişkenlik gösterebilir.

Cinler Uçabilirmi:

Hayır zahir cinlerin ekserisi uçamaz. Yeryüzü cinleri ve düz cinler uçamazlar.

Ama uçabilen kanat sahibi özel görevlileride vardır.

Cinlerin Hamilelik Süreleri:

Cinlerin hamilelik süreleri altı (6) aydır. Bazen bir ay erken veya bir ay geç olabilenlerde vardır.

Cinlerin Boyları:

Dünyada hiçbir cinin boyu bir (1) metreyi geçmez. Geçtiğini söyleyen varsada kılık değiştirme özelliklerinden dolayı yanılmalarından kaynaklanır. Hakikatte boyları Bir (1) metreyi geçmez.

Cinler Silah veya Kurşunla Öldürülebilir mi?:

Hayır insan yapımı silah yada kurşunla cinler asla öldürülemezler. Aslında bunun bir yolu vardır fakat söylemek bizlere düşmez sırdır.

Cinlere Yasak Olan Şekiller Varmıdır?:

Tabi ki vardır.

İlki:
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed SallAllahu Aleyhi Vessellemin Kılığına giremezler. Hadleri değildir. Yasaktır ve Haramdır.

İkincisi:
İneklerin kılığına giremezler. Yasaktır ve Haramdır.

Üçüncüsü:
Koyunların kılıklarına giremezler. Yasaktır ve Haramdır.

Ancak bahsettiklerimizdenmiş gibi davranıp kandırabilirler.

Cinlerin Ömrü:

Cinlerin ekserisi uzun yaşarlar. 1000 (Bin) yıl 1500 (Bin Beşyüz) yıl civarı yaşayanlar vardır. Tabi ki kabile veya bağlı bulundukları yere göre bu değişkenlik gösterebilir. Örnek olarak Peygamber efendimiz Hz. Muhammed SallAllahu Aleyhi Vessellem’i görüp iman eden cin padişahlarından olan Ebu Yusuf Hala hayattadır. 2000 veya 3000 yıla kadar yaşayan ve şu anda 2000 3000 yıllık cinler de vardır.

Evet şu ana kadar genellikle insanların kafasında oluşmuş olan soruların cevaplarıdır.

Bunlar bizim bildiklerimizdir. İllede doğrudur demeyiz yanlıştır da demeyiz. En doğrusunu Cenab-ı Allah bilir deriz ve ona bırakırız. Vesselam…
Cin kelimesi arapçada "yabancı" demektir. Dünyamıza ait olmayan yabancılar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yanlışın var örtülü görünmeyen demek. Onlar cin yani görünmeyen biz ise Adem yani görünenleriz. Şüphesiz Allah en doğrusunu bilendir.
Amenna ve saddakna gaybın anahtarları Cenab-ı Allah’ın yanındadır bize açılan kısmı kadarını ancak bilebiliyoruz

QARAKURT

QARAKURT

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Üye Yöneticisi
dağlar
9 Mar 2024
554 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@lionvan İslami bölümden sorumlu kişi bilgilendirme yapmış yeteri kadarıyla. Ek bilgilendirmenize ve ya birilerine yardımcı olmanıza gerek yok. Yardım arayan birisi önce Alemlerin Rabbinden yardım istemeli. Allah zaten isterse buluşturur birilerini. Gerçekten yardımcı olmak istiyorsan, forumda Hacking, Yazılıb, teknoloji alanında bilgilendirici konular açınız. Mesele kapanmıştır.

Rica diyil, UYARIDIR

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@lionvan İslami bölümden sorumlu kişi bilgilendirme yapmış yeteri kadarıyla. Ek bilgilendirmenize ve ya birilerine yardımcı olmanıza gerek yok. Yardım arayan birisi önce Alemlerin Rabbinden yardım istemeli. Allah zaten isterse buluşturur birilerini. Gerçekten yardımcı olmak istiyorsan, forumda Hacking, Yazılıb, teknoloji alanında bilgilendirici konular açınız. Mesele kapanmıştır.

Rica diyil, UYARIDIR
Güzel kardeşim Allah Şafi olandır ve ilmi veren odur. Burada insanlar dilediğini tartışabilmeli bu uyarıyı yersiz ve kırıcı buldum.

QARAKURT

QARAKURT

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Üye Yöneticisi
dağlar
9 Mar 2024
554 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Güzel kardeşim Allah Şafi olandır ve ilmi veren odur. Burada insanlar dilediğini tartışabilmeli bu uyarıyı yersiz ve kırıcı buldum.
her zaman ilim tartışmasının karşısındayım.
Her kese ayrılmış belli alan vardır. Dini konular bana göre ince konulardır. Tartışılmaması daha uygundur. Kimsenin ilmine emin diyilim. Bu tartışma tartışma olarak sürmesi doğru diyildir. Teknik konularda her türlü tartışma için problem yok. Amma dini konular tamamen ayrı bir konu.
Arkadaş konuyu açmak istiyorsa, bölüm ile ilgili kurallar belli, @Ebu Ubeyde nin iznini alıp paylaşa bilir. Amma bu bölüm altında tartışma istemiyorum kesinlikle.

K3RR4R

K3RR4R

TIM Lideri
Himalaylar
22 May 2024
116 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ellerinize sağlık hocam okudum. Allah razı olsun 100 lerle kez.
Bence bu konulardan ne kadar uzak dursak o kadar iyi. Sonuçta Alemlerin Rabbi eğer isteseydi bizi onları göre bileceğimiz şekilde yaratırdı. Demek ki, böyle olması gerekiyor.
Ne yazık ki, günümüzde Şeytanın uşaklarına kölelik yapanlar baya fazla. Tabii her defasında uyarmaya çalışıyoruz amma ilmimiz yetmiyor. Kalpleri mühürlü.
Cefayı da Şifayı da Allah verir. Eğer bana Cefa Allahtan geldiyse ne mutlu bana. Demek ki, Rabbim beni görüyor, beni imtihan ediyor. Ben ondan gelen cefaya kurban olurum.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ellerinize sağlık hocam okudum. Allah razı olsun 100 lerle kez.
Bence bu konulardan ne kadar uzak dursak o kadar iyi. Sonuçta Alemlerin Rabbi eğer isteseydi bizi onları göre bileceğimiz şekilde yaratırdı. Demek ki, böyle olması gerekiyor.
Ne yazık ki, günümüzde Şeytanın uşaklarına kölelik yapanlar baya fazla. Tabii her defasında uyarmaya çalışıyoruz amma ilmimiz yetmiyor. Kalpleri mühürlü.
Cefayı da Şifayı da Allah verir. Eğer bana Cefa Allahtan geldiyse ne mutlu bana. Demek ki, Rabbim beni görüyor, beni imtihan ediyor. Ben ondan gelen cefaya kurban olurum.
EyvaAllah hocam Cenab-ı Allah razı olsun

ruguaglowarez

Yekaterinburg
15 Ocak 2019
1,559 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hiç bir bilim ilim adamı bunları görmüyor ne hikmetse gördüm görüyorum diyenlerin hepside psikolojik vakkalar yada yalan konuşuyorlar ilgi çekmek için cin kelimesi sümerce bir kelimedir ibraniceye nüfus etmiş sümerceden daha sonra arapçaya araplar anlamlandıramadıkları şeylere cin diyorlamış yani şuanki tanımlanamayan uçan nesneler deniyorya aynı tasvir.

K3RR4R

K3RR4R

TIM Lideri
Himalaylar
22 May 2024
116 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hiç bir bilim ilim adamı bunları görmüyor ne hikmetse gördüm görüyorum diyenlerin hepside psikolojik vakkalar yada yalan konuşuyorlar ilgi çekmek için cin kelimesi sümerce bir kelimedir ibraniceye nüfus etmiş sümerceden daha sonra arapçaya araplar anlamlandıramadıkları şeylere cin diyorlamış yani şuanki tanımlanamayan uçan nesneler deniyorya aynı tasvir.
Normalda görülmemeli olan bir şeyi gördüğünde psikolojin nasıl sağlam kalır?
Fizik kelimesi, Dünyanın tüm dillerinde aynı, İngilizde de Rusçada da Türkçede de ne demek istiyorsunuz şimdi?
Bilimin B harfinden haberi olan her kes Pi, G değerlerinin nereden geldiğini bilir. Sahi Pİ neden gelmedi?
Dini inancın olmaya bilir. Amma Edep ve saygı en önemli noktadır.