Hoşgeldin Misafir

Dolandırıldım Yardım Edin

MrEmre10

23 Eyl 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamün aleyküm sizlere çok önemli bir konu hakkında başvuracağım benim için hayati bir mesele.Ben 1 senedir çalışıyordum para biriktirdim kendi geleceğim için yurt dışında eğitim için.Geçenler de bir site keşfettim onedropshop.com ismi bu siteye kayıt oldum mağaza açtım kimlik resmi vs istediler.Mağazanın mantığı şu şekilde sistemden sipariş düşüyor ve sen sipariş fiyatını ödüyorsun %20 kâr oranı sana geliyor.Ve her sipariş gelen bölgenin lojistik süreleri farklı.İlk başlarda 1000 TL ye yakın kâr oranı yaptım toplam 5 gün boyunca devam ettim ve 4 kere başarılı bir şekilde para çekme işlemi yaptım.En sonunda yeni siparişleri dondurdum çünkü param kalmadi yeni gelen siparişler işliyemiyordum.Simdi gelelim bu komisyonlar bana gelecek mi?Komisyonları bekliyorum yaklaşık 7-8 siparişten komisyon alacağım lojistik günleri bir kaç gün içerisinde doluyor.Sizce bu paralar bana gelecek mi psikolojim çok bozuldu burada geleceğim söz konusu dolandırılma düşüncesi asla çıkmıyor aklımdan lütfen yardım edin.

MrEmre10

23 Eyl 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yetmediği için buradan devam ediyorum.Bu siteyi dil pratiği için bir uygulama indirmiştim ve oradan tanıştığım birisi söyledi.Bu kişi de kendisi bu uygulamayı kullanıyor ve çok paralar kazandığını söylemişti.Ben de bu vasıta ile kayıt oldum siteye.Ve 2 tane siparişi işlemem için bu kişi bana yardım etmişti.Sitenin müşteri hizmetleri ile WhatsApptan 7/24 iletişim kuruluyor.Ve bu kişi müşteri hizmetleri ile iletişim kurup mağaza bakiyeme para göndermişti ve 2 sipariş bu şekilde izlemiştim.Ve dün mağaza komisyonlarım için soru sordum ne zaman olacak diye ve bugün bilgi vereceğiz dediler ve bugün şöyle dediler.

Dear Seller: Since you are a suspended order seller and your store turnover does not reach 10,000USDT (we only provide tax avoidance service for sellers whose store turnover is greater than 10,000USDT), we are not able to provide tax avoidance service for you. According to the local e-commerce business tax standard in Turkey, you have to fulfill the basic VAT (Value Added Tax) payment. The amount is calculated based on your store turnover (4306*18%=775USDT). However, because you have been an excellent seller on the platform, we can put help you complete the tax payment verification so that you don't need to pay this 775USDT. To do this, complete a new recharge of 775USDT to your store, and then, wait for all your store orders to be signed off. When all your store orders are signed off and all the order commissions are returned to your account, you can withdraw 3953+775=4728USDT. (The tax payment verification can not be directly deducted from your store account balance)

Ve bu ücreti yatırdıktan sonra 1 saat sonra şu mesajı gönderdiler

Dear Seller: A new situation has occurred while we were applying for your tax shelter verification. Because the previous seller (K. Dropshipping) had completed 2 fund transfers to your store. Now the seller (K. Dropshipping) has triggered the mandatory account security protection mechanism due to a large amount of withdrawals from the account balance, which is more than 15,000USDT at one time. Your store accounts are now linked to each other because of the fund transfers that occurred. So, unfortunately, your current tax shelter verification request failed to take effect. The recharge you just made will be safely stored in your account balance and can be withdrawn together with your other order commissions. Please complete a new Tax Shelter Verification request. In order to ensure 100% approval of this Tax Shelter Verification, please complete a new recharge of 775USDT to your store account balance. After completing the verification, you can immediately withdraw your account funds 3953+775+775=5503USDT.

Bu bahsettikleri satıcı en başta bahsettiğim kişinin mağaza ismi.Ve ben bu ücreti yatırmadım çünkü param yok ve bu ücreti yatırmadan komisyonlarımı alamayacağımi söylüyorlar ve yatırırsam hemen alacağımı belirtiyorlar.Arkadaşlar sizden ricam şu bunlar dolandırıcı mı?Lütfen bu siteyi benim için araştırır mısınız?

SİTE LİNKİ:https://onedropshop.net/

brutalc0mbat

26 Ağu 2024
86 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kardesim SA. oncelikle gecmis olsun umarim hemen cozulur yatirdigin parayi geri alabilirsin. benim elimden cok bir sey gelmiyor ama bi iki kucuk arastirma yaptim, https://www.scamadviser.com/check-website/onedropshop.net
virustotalde aratinca da phishing olarak etiketlemis bir siber guvenlik sirketi. bunlar tabi ki net bir sekilde dolandiricilik oldugunu gostermez ama bana hic de tekin durmuyor.
benim tavsiyem asla siteye yeni bir para yatirma.
sitedekilerle iletisime gec belki bi sekilde parani kurtarirsin direk suclama dolandirici olmakla, parami cekebilirsem bankadan biraz daha para alabilirim o zaman borcumu odeyebilirim gibi bir bahane uydurabilirsin belki. bu yontem ne kadar ise yarar hic bilmiyorum oyle aklima geleni paylastim hocam. belki birilerinin daha guzel onerisi olur
forumda daha teknik arkadaslar da umarim yardimci olurlar. tek tavsiyem bu platforma para yatirmayi birak ve tum banka hesap bilgilerini sil/degistir

MrEmre10

23 Eyl 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kardesim SA. oncelikle gecmis olsun umarim hemen cozulur yatirdigin parayi geri alabilirsin. benim elimden cok bir sey gelmiyor ama bi iki kucuk arastirma yaptim, https://www.scamadviser.com/check-website/onedropshop.net
virustotalde aratinca da phishing olarak etiketlemis bir siber guvenlik sirketi. bunlar tabi ki net bir sekilde dolandiricilik oldugunu gostermez ama bana hic de tekin durmuyor.
sitedekilerle iletisime gec belki bi sekilde parani kurtarirsin direk suclama dolandirici olmakla, parami cekebilirsem bankadan biraz daha para alabilirim o zaman borcumu odeyebilirim gibi bir bahane uydurabilirsin belki. bu yontem ne kadar ise yarar hic bilmiyorum oyle aklima geleni paylastim hocam. belki birilerinin daha guzel onerisi olur
forumda daha teknik arkadaslar da umarim yardimci olurlar. tek tavsiyem bu platforma para yatirmayi birak ve tum banka hesap bilgilerini sil/degistir
Bana özelden yazabiliyor musunuz hocam?

MrEmre10

23 Eyl 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam şimdi onlara dedim para bulamıyorum ödemelerim var diye.Ve bizimle oyun oynuyorsunuz bizi oyalıyorsunuz dediler ve 2 kat ücret istiyorlar şimdi.Yemin ediyorum kafayı yemek üzereyim hocam psikolojim çok kötü durumda
Araştırmalarım sonucu buna ponzi sistem deniyormuş sanırım.Şimdi bir site buldum ve 3000 TL karşılığında siteye sızıp paranızı alabilirim diyor ne kadar güvenilirdir bu hocam?site linki:https://dark65.godaddysites.com/?ga...3BlIA0NXIPBodbZVc-qXPZxBpkHjUp58aArcPEALw_wcB

brutalc0mbat

26 Ağu 2024
86 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
dolandiricilar genelde bu sekilde karsidaki insanin uzerine bi anda baski kurarak sizi acele karar almaya itmeye calisir dusunecek zamaniniz olmasin diye. param yok siz eger benim olan parayi geri vermezseniz bankadan diger parami da cekemiyorum isterseniz 10 kati yapin ben odeyemiyorum siz nasil cekmeyi planliyosunuz diyin. napacaklar polise mi haber vericekler koy gotune isterse 30 katina cikardik desin

MrEmre10

23 Eyl 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
vallahi ben de yeni bir uyeyim hic baglantim yok su anda hocam ama insallah biri gelir de gorur ben olsam sizip parayi alirim diyene de guvenmezdim tanidik birinin referansi olmadan
Hocam söyledim ve ek olarak şunu da belirttim bilerek komisyonlarımi aldıktan sonra sizlerle tekrar çalışacağım daha fazla kâr yapacağız dedim bilerek.Ve siteye kayıt olduğumda kimlik resmi göndermiştim bu sorun olur mu hocam?

MrEmre10

23 Eyl 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
vallahi ben de yeni bir uyeyim hic baglantim yok su anda hocam ama insallah biri gelir de gorur ben olsam sizip parayi alirim diyene de guvenmezdim tanidik birinin referansi olmadan
Hocam bir de ayyıldız tim ile iletişime geçmeyi düşündüm onlarla nasıl iletişime geçebilirim?Ve geçsem bile bana yardımcı olurlar mı?

MrEmre10

23 Eyl 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ve en son yazdığım yazıdan sonra şunu yazdılar

Dear Seller: Then you wait quietly. We've told you exactly what to do. Please consider it carefully.

brutalc0mbat

26 Ağu 2024
86 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ya daha iyi bilen biri cevaplasa sizin icin daha iyi olucak ama benim gorusum hayir, kimlik bilgilerinizi satabilirler ki muhtemelen zaten satmis da olabilirler ama hukuki acidan bi sikinti yasayacaginizi cok sanmam. sizi dolandiran kisiler bunlar cunku siz bir sey yapmamissiniz. sadece sizin yerinizde olsam genel olarak sifrelerimi degistirirdim

MrEmre10

23 Eyl 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ya daha iyi bilen biri cevaplasa sizin icin daha iyi olucak ama benim gorusum hayir, kimlik bilgilerinizi satabilirler ki muhtemelen zaten satmis da olabilirler ama hukuki acidan bi sikinti yasayacaginizi cok sanmam. sizi dolandiran kisiler bunlar cunku siz bir sey yapmamissiniz. sadece sizin yerinizde olsam genel olarak sifrelerimi degistirirdim
Hocam şimdi çok değişik bir şey oldu.Normal para çekilen miktar beklemedeydi ve şimdi para çekilebilir kısmına gelmiş.Ama 775 dolar daha yatırmadigim için mağazam geçici olarak engellenmiş ve parayı çekemiyorum

MrEmre10

23 Eyl 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kesinlikle bu parayi yatirmayin. nasil cekilebilir hale getireceginizi bilmiyorum ama daha fazla yatirmayin geri alabilirim diye dusunup
Hocam yatırsam bile daha fazla para isteyeceklerini düşünüyorum.Çünkü aniden 2 kat fazlasını istediler.Şimdi mağaza engelimi kaldırın ve bu parayı çektikten sonra diğer geri kalan vergi ücretini ödiyeceğim diyeceğim