Hoşgeldin Misafir

Dolandırıldım Yardım Edin

MrEmre10

23 Eyl 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kesinlikle bu parayi yatirmayin. nasil cekilebilir hale getireceginizi bilmiyorum ama daha fazla yatirmayin geri alabilirim diye dusunup
Dear Seller:We have been serving you very sincerely. We are disappointed that you have deliberately ignored your breach of trust. If you continue to refuse to complete the verification of your tax avoidance application, we will actively contact the relevant local legal authorities in Turkey through your identity information and file a lawsuit against your personal behavior.

Hocam şimdi şöyle bir mesaj gönderdiler.Bir şey yapabilirler mi?

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konu Başlığı Seçimi: Konu başlıklarında "Acil", "Yardım", "Bakarmısınız", "Lütfen" gibi ifadeler kullanılamaz. Yardım talebinde bulunduğunuz konuyu net bir şekilde belirtmelisiniz. Uyarı sonrası bu tür başlıklar atanmaya devam ederse kullanıcı askıya alınır.

MrEmre10

23 Eyl 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kesinlikle bu parayi yatirmayin. nasil cekilebilir hale getireceginizi bilmiyorum ama daha fazla yatirmayin geri alabilirim diye dusunup
Hocam bir de şöyle mesaj gönderdiler bir kaç saat önce

Dear Seller:We have been serving you very sincerely. We are disappointed that you have deliberately ignored your breach of trust. If you continue to refuse to complete the verification of your tax avoidance application, we will actively contact the relevant local legal authorities in Turkey through your identity information and file a lawsuit against your personal behavior.

Sizce gerçekten bir şey yapabilirler mi?Yoksa göz dağı vermek için mi?Bir de bunları savcılığa vermek istiyorum nasıl yapabilirim neler yapmam gerekiyor?Sonuçta yabanci bir site

MrEmre10

23 Eyl 2024
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Geçmiş olsun site scam. Site içerisinde birkaç link https://www.cryptoshop.lol/ bu adrese yönleniyor unutmuşlar değiştirmeyi :) o site de kapalı zaten önceki scam siteleri belli ki. Daha fazla para yatırma giden de gitmiş geçmiş olsun.
Hocam beni tehdit ediyorlar ama göz dağı veriyorlar di mi? Savcılığa falan başvursam paramı almam imkansız mı?Biliyorum uzun sürer ama uğraşmak istiyorum bunlarla