Hocam deepwebe gir daha inandırıcı olanları var onları dene bir de. Hatta bir tane yahudi grup var düz dünya teorisini kesinlikle kanıtadığını iddia eden onların videoları dahada böyle dikkat çekici deneyleri bayağı ileride öyle ısı ölçer vs ile yapmıyorlar. Biz ilmin ve bilimin yolundan gitmeye devam edicez. Tüm dünya yalan tüm bilim adamları hastalıklar yalan, iletişim kurduğumuz uydular yalan vs.
Sana daha fazla diyecek bir lafım yok bu kadar videoları görüp hiç bir şekilde çürütemeyip sadece yalan diyerek hemde bilime dayalı ispat ettiğimiz halde bu şekilde konuşman akli melekelerinin olmadığını gösteriyor kusura bakma dalga geçiyorsun hala bana ilim ve bilim diyorsun sana daha önce de sordum senin bu taptığın ilim neden kansere çare bulamıyor neden şeker tansiyon kalp rahatsızlıklarına çare bulamıyor bana saçma sapan argümanlarla yok şeker dengesi bilmem ne diyorsun hiç bir makale okumadan gelmiş burda ilim bilim diyorsun senin taptığın bilim daha önce “sana“ yağını övmek için tereyağı zeytinyağı sade yağı kuyruk yağı gibi en kıymetli yağların zararlı olduğunu söyledi sigarayı doktorların eliyle reklam yaptı içkiyi böbrek taşı düşürüyor diye doktorlara söyletti daha kötüsü psikiyatri servisine gidip iyileşen neredeyse olmadığı halde verdikleri en düşük dozajdaki ilaçların prospektüsünde en hafif yan etkisi intihar ile sonuçlanabilir diyen bir bilim bu bilime mi inanacağız sana bir kere yalan söyleyen bu bilim bir daha yalan söylemeyeceğine nasıl bu kadar emin olabilirsin o yağların en sağlıklı yağ olduğu sigaranın ve içkinin zararlarının artık konuşmaya gerek olmadığını düşünüyorum
plandemi (sahte pandemi) döneminde millete yaptıkları eziyeti ne çabuk unuttunuz aynı bilim daha yeni ortaya çıkan sözde sahte virüsün aşısını bulduk kutsal sıvı diye pazarlayıp insanların şu anda miyokardit kalp kası iltihaplanmasına sebep olmadı mı? Bak millet patır patır kalp krizinden ölüyor. Hadi aksini ispat et bana yalan olduğunu söyle. Biontech firması dahi şuan da kabul etti aşılarda garafen oksit var diye. Ve hatta şuan da bir sürü açılan davalarda tazminat ödüyor. Senin o gözünde büyüttüğün bill gates kafiri “Evet korona sıradan bir gripmiş biz yanıldık“ dedi itiraf etti. Adamlar bile sizin kadar savunmuyor ama siz görmediğiniz şeyler hakkında rahat bir şekilde kılıç çekip savunuyorsunuz. Hala bana bilim diyor aklımı çıldıracağım yaşını bilmiyorum ama umarım çok gençsin çünkü şayet orta yaşlarda isen yazık muhakeme yeteneğini kaybetmişsin tv De gördüm bana öyle söylediler kitaplarda öyle yazıyor koskoca Nasa Yalan mı söyleyecek der asla sorgulamaz ve böyle saçma sapan şeylere inanıp doğru zannedersin
Bak güzel kardeşim ya hayır konuş ya sus biz hem bilimsel hem de dini olarak burda bu kadar paylaşım yaptığımız halde bir tane delilin yok bir tane çürütebileçek bir ispatın yok işkembeyi kübradan sallıyorsun nasa bile senin kadar savunmuyor haberin olsun ben de sana tekrar söylüyorum bana dünyanın küre olduğunu ispat et al eline kameranı in sahile zoom ile yakınlaştır şayet eğim olduğunu görürsen bu videoyu paylaş bizimle biz özür dileyeceğiz Elon bize teklif etmiş miş te biz korkmuşuz da hadi ordan nerede ne zaman kime demiş yok öyle bir şey
ayrıca sen hala uydu var diyorsun ispat et uyduları kendin teleskop al İss uzay istasyonunu çek kameraya ispat et edemezsin yok çünkü yada etmek istemezsin tekrar soruyorum katriliyonlarca suyu çeken ay 2 binden fazla olam uyduyu nasıl paramparça etmiyor yahu yuh be kardeşim bu kadar da mantıksız olunmaz