Hoşgeldin Misafir

E-ticaret Script

ibocftc_

13 Nis 2020
335 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
k5in4dj.jpg

DEMO WEB SİTE:

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Sunucudan direk çektim ve upload ettim e-ticaret ile uğraşanlar için güzel tasarımlı bir scripttir.

Sitede açık vs yoktur bazı sunuculara ve pc lere erişimim olduğu için çektim genede tarama yapabilirsiniz yazılımcısı sonuç olarak ben değilim fakat çektiğim sunucuda shell koyamama için eklentiler mevcuttu kısacası hayrını görün iyi forumlar dilerim :)
teşekürler

hacker_hayalet45

8 Ocak 2024
1,977 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
k5in4dj.jpg

DEMO WEB SİTE:

Sunucudan direk çektim ve upload ettim e-ticaret ile uğraşanlar için güzel tasarımlı bir scripttir.

Sitede açık vs yoktur bazı sunuculara ve pc lere erişimim olduğu için çektim genede tarama yapabilirsiniz yazılımcısı sonuç olarak ben değilim fakat çektiğim sunucuda shell koyamama için eklentiler mevcuttu kısacası hayrını görün iyi forumlar dilerim :)
Teşekkürler eline sağlık

caglayangursel

2 Ara 2018
127 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
k5in4dj.jpg

DEMO WEB SİTE:

Teşekkürler