noriyrcaqe
- 12 Ocak 2024
- 2,898 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürler
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekürler![]()
DEMO WEB SİTE:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sunucudan direk çektim ve upload ettim e-ticaret ile uğraşanlar için güzel tasarımlı bir scripttir.
Sitede açık vs yoktur bazı sunuculara ve pc lere erişimim olduğu için çektim genede tarama yapabilirsiniz yazılımcısı sonuç olarak ben değilim fakat çektiğim sunucuda shell koyamama için eklentiler mevcuttu kısacası hayrını görün iyi forumlar dilerim![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkürler eline sağlık![]()
DEMO WEB SİTE:
Sunucudan direk çektim ve upload ettim e-ticaret ile uğraşanlar için güzel tasarımlı bir scripttir.
Sitede açık vs yoktur bazı sunuculara ve pc lere erişimim olduğu için çektim genede tarama yapabilirsiniz yazılımcısı sonuç olarak ben değilim fakat çektiğim sunucuda shell koyamama için eklentiler mevcuttu kısacası hayrını görün iyi forumlar dilerim![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkürler![]()
DEMO WEB SİTE: