Elementor Pro Eklentisi Nasıl Ücretsiz İndirilir ve Kurulur ?
Herhangi bir şeye başlamadan önce Elementor'a Kayıt olmanız gerekiyor. Bu yüzden önce buraya tıklayınAdım 1: Verilen bağlantıdan Elementor Pro GPL dosyasını ücretsiz indirin.
Adım 2: Dosyayı Winrar veya 7zip yazılımını kullanarak çıkarın veya sıkıştırılmış dosyayı açın.
Adım 3 – Dosyayı çıkardıktan sonra 2 dosya olduğunu fark edeceksiniz (1'i Elementor free, diğeri Elementor pro)
Adım 4 – Şimdi Eklenti – Yeni Ekle – Eklenti Yükle – Dosya Seç – Elementor Free’yi Seç – Şimdi Yükle’ye gidin
Adım 5 – Elementor Free başarıyla kurulduktan sonra etkinleştirin.
Adım 6 – Etkinleştirdikten sonra Elementor Sayfası gösterilir (Şimdi oturum aç veya kaydol'a tıklayın)
Adım 7 – İsteğe bağlı – Zaten bir Elementor hesabı oluşturduysanız, sadece oturum açın. Bir Elementor hesabınız yoksa, yeni bir tane oluşturun. Ücretsizdir.
Adım 8 – İşaret tamamlandıktan sonra sitenizi Elementor'a bağlayın
Adım 9 – Şimdi Eklenti – Yeni Ekle – Eklenti Yükle – Dosya Seç – Elementor Pro'yu Seç – Şimdi Yükle’ye gidin
Adım 10 – Eklenti yüklendikten sonra Etkinleştir'e tıklayın
Adım 11 – Artık çalışan Elementor Pro şablonlarıyla en son Elementor Pro'ya sahipsiniz
Adım 12 – Artık herhangi bir Elementor Pro Şablonunu ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz
Eğer Lisansın eksik olduğunu gördüyseniz buraya tıklayın (resmi kontrol edin)
VT
DEMO
Download WordPress - Latest Version (Free)
Download WordPress now and embark on the journey of building your website using one of the world's most robust, widely-used, and flexible platform
LİNK
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.