Hoşgeldin Misafir

Elementor 3.28.4 - Wordpress Plugin

XaLooK

15 Ağu 2023
553 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Elementor Pro Eklentisi Nasıl Ücretsiz İndirilir ve Kurulur ?​

Herhangi bir şeye başlamadan önce Elementor'a Kayıt olmanız gerekiyor. Bu yüzden önce buraya tıklayın

Adım 1: Verilen bağlantıdan Elementor Pro GPL dosyasını ücretsiz indirin.
Adım 2: Dosyayı Winrar veya 7zip yazılımını kullanarak çıkarın veya sıkıştırılmış dosyayı açın.
Adım 3 – Dosyayı çıkardıktan sonra 2 dosya olduğunu fark edeceksiniz (1'i Elementor free, diğeri Elementor pro)
Adım 4 – Şimdi Eklenti – Yeni Ekle – Eklenti Yükle – Dosya Seç – Elementor Free’yi Seç – Şimdi Yükle’ye gidin
Adım 5 – Elementor Free başarıyla kurulduktan sonra etkinleştirin.
Adım 6 – Etkinleştirdikten sonra Elementor Sayfası gösterilir
(Şimdi oturum aç veya kaydol'a tıklayın)
Adım 7 – İsteğe bağlı – Zaten bir Elementor hesabı oluşturduysanız, sadece oturum açın. Bir Elementor hesabınız yoksa, yeni bir tane oluşturun. Ücretsizdir.
Adım 8 – İşaret tamamlandıktan sonra sitenizi Elementor'a bağlayın
Adım 9 – Şimdi Eklenti – Yeni Ekle – Eklenti Yükle – Dosya Seç – Elementor Pro'yu Seç – Şimdi Yükle’ye gidin
Adım 10 – Eklenti yüklendikten sonra Etkinleştir'e tıklayın
Adım 11 – Artık çalışan Elementor Pro şablonlarıyla en son Elementor Pro'ya sahipsiniz
Adım 12 – Artık herhangi bir Elementor Pro Şablonunu ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz

Eğer Lisansın eksik olduğunu gördüyseniz buraya tıklayın (resmi kontrol edin)
Screenshot-2025-03-10-230604.png

Screenshot-2025-03-10-230652.png
VT

DEMO

LİNK

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Elementor 3.28.4 kullanırken performans sorunları yaşıyorsanız, öncelikle önbelleği temizleyin ve tüm eklentilerin güncel olduğundan emin olun. Ayrıca, gereksiz veya çok ağır widget’ları devre dışı bırakıp sayfa hızını artırabilirsiniz. Gelişmiş ayarları kontrol ederek, sayfa yükleme optimizasyonunu sağlayabilirsiniz.

taxey666

5 Ocak 2021
467 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Elementor Pro Eklentisi Nasıl Ücretsiz İndirilir ve Kurulur ?​

Herhangi bir şeye başlamadan önce Elementor'a Kayıt olmanız gerekiyor. Bu yüzden önce buraya tıklayın

Adım 1: Verilen bağlantıdan Elementor Pro GPL dosyasını ücretsiz indirin.
Adım 2: Dosyayı Winrar veya 7zip yazılımını kullanarak çıkarın veya sıkıştırılmış dosyayı açın.
Adım 3 – Dosyayı çıkardıktan sonra 2 dosya olduğunu fark edeceksiniz (1'i Elementor free, diğeri Elementor pro)
Adım 4 – Şimdi Eklenti – Yeni Ekle – Eklenti Yükle – Dosya Seç – Elementor Free’yi Seç – Şimdi Yükle’ye gidin
Adım 5 – Elementor Free başarıyla kurulduktan sonra etkinleştirin.
Adım 6 – Etkinleştirdikten sonra Elementor Sayfası gösterilir
(Şimdi oturum aç veya kaydol'a tıklayın)
Adım 7 – İsteğe bağlı – Zaten bir Elementor hesabı oluşturduysanız, sadece oturum açın. Bir Elementor hesabınız yoksa, yeni bir tane oluşturun. Ücretsizdir.
Adım 8 – İşaret tamamlandıktan sonra sitenizi Elementor'a bağlayın
Adım 9 – Şimdi Eklenti – Yeni Ekle – Eklenti Yükle – Dosya Seç – Elementor Pro'yu Seç – Şimdi Yükle’ye gidin
Adım 10 – Eklenti yüklendikten sonra Etkinleştir'e tıklayın
Adım 11 – Artık çalışan Elementor Pro şablonlarıyla en son Elementor Pro'ya sahipsiniz
Adım 12 – Artık herhangi bir Elementor Pro Şablonunu ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz

Eğer Lisansın eksik olduğunu gördüyseniz buraya tıklayın (resmi kontrol edin)
Screenshot-2025-03-10-230604.png

Screenshot-2025-03-10-230652.png
VT

DEMO

LİNK
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler