|
@security web üstad ben inceledim göremedim bir şey sana zahmet sende musait olunca bakar mısınhocam virus totalden taratırmısınız orda cıkıyor ama dosya konumunu bilmiyorum
admin/app-assets/js/scripts/pages/dashboard-analytics.js@security web üstad ben inceledim göremedim bir şey sana zahmet sende musait olunca bakar mısın
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Silip tekrar upload edersen güncelleyelim.admin/app-assets/js/scripts/pages/dashboard-analytics.js
dosyası vrüs bulmakta
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Virüs kaldırılıp yeni link eklendi mi acaba?@security web üstad ben inceledim göremedim bir şey sana zahmet sende musait olunca bakar mısın
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürler ellerine sağlıkFormda daha önce yazılım bu konuda paylaşılmış lakin demo mod çekildiği için kimsenin işine yaramıyor. Bunu yeni taze çektim demo mod sorunu yoktur iyi kullanımlar.
![]()
![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
eline sağlıkFormda daha önce yazılım bu konuda paylaşılmış lakin demo mod çekildiği için kimsenin işine yaramıyor. Bunu yeni taze çektim demo mod sorunu yoktur iyi kullanımlar.
![]()
![]()
Eline sağlık hocamFormda daha önce yazılım bu konuda paylaşılmış lakin demo mod çekildiği için kimsenin işine yaramıyor. Bunu yeni taze çektim demo mod sorunu yoktur iyi kullanımlar.
![]()
![]()