|
Ben düzeltmiştim diye hatırlıyorum Birazdan kurulum yapıp tekrar bakayım.Arkadaşlar bunun site ayarlar kısmı randevu kısmı kaydetme ekleme ve düzenleme çalışmıyor. Eğer elinde çalışan kısım olan var mı ? Sorun /admin/system/settings/eral.php dosyasında. Eğer elinde olan yoksa düzenlemeye devam edeceğimde olan varsa paylaşabilir mi ?
Sana zahmet eğer varsa. Randevu kısmı gelmıyordu onu hallettim. Ama randevu ekleme- düzeneleme ve site ayarlar kısmını kaydetme çalışmıyor tek oralar kaldıBen düzeltmiştim diye hatırlıyorum Birazdan kurulum yapıp tekrar bakayım.
Şu an upload ediyorum hocam birazdan dönüş sağlicam sana.Sana zahmet eğer varsa. Randevu kısmı gelmıyordu onu hallettim. Ama randevu ekleme- düzeneleme ve site ayarlar kısmını kaydetme çalışmıyor tek oralar kaldı
Çok teşekkür ederimŞu an upload ediyorum hocam birazdan dönüş sağlicam sana.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Elinize sağlık gerçekten güzel bir teması varFormda daha önce yazılım bu konuda paylaşılmış lakin demo mod çekildiği için kimsenin işine yaramıyor. Bunu yeni taze çektim demo mod sorunu yoktur iyi kullanımlar.
![]()
![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sağolun hocamFormda daha önce yazılım bu konuda paylaşılmış lakin demo mod çekildiği için kimsenin işine yaramıyor. Bunu yeni taze çektim demo mod sorunu yoktur iyi kullanımlar.
![]()
![]()
Eğer zahmet olmassa benimlede paylaşırmısın bende aynı sorunu yaşıyorum şu anŞu an upload ediyorum hocam birazdan dönüş sağlicam sana.
eline sağlıkFormda daha önce yazılım bu konuda paylaşılmış lakin demo mod çekildiği için kimsenin işine yaramıyor. Bunu yeni taze çektim demo mod sorunu yoktur iyi kullanımlar.
![]()
![]()