Hoşgeldin Misafir

Forex Scripti Private TurkHacks Warex Extra Özel

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
d6q46bi.jpg

DEMO: https://zenexchange.org/

İNDİR: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Script Arşivi coştur çok iş var deneme için

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,190 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
warez extradan kim çıkardı bunu :D bazılarını hiç çıkarmamak gerekiyor piyasada sonra 300 liraya kripto scripti satmaya başlayacaklar :D
Bazı çakma hemçık forumlarına düşmüş zeytinli açma parası çıkarmak için üyelik satıyolarmış burda beleş olmasınmı :) Sektörü mahveden bi pislik lamer var bildinmi :)

n0va

26 Haz 2020
1,803 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bazı çakma hemçık forumlarına düşmüş zeytinli açma parası çıkarmak için üyelik satıyolarmış burda beleş olmasınmı :) Sektörü mahveden bi pislik lamer var bildinmi :)

Kardeşim o o,evladını ben ifşa ettim zaten de oraya kendisinden başka kimsenin erişimi yok ki şizofren 1bnenin, piyasayı bu şekil kötü etmenin de bir alemi yoktu valla, söylediğime pişman oldum yazık oldu public etmek ne diyim.

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,190 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kardeşim o o,evladını ben ifşa ettim zaten de oraya kendisinden başka kimsenin erişimi yok ki şizofren 1bnenin, piyasayı bu şekil kötü etmenin de bir alemi yoktu valla, söylediğime pişman oldum yazık oldu public etmek ne diyim.
O ibne etmiş reis zaten aç kalsın belki soyu kurur

n0va

26 Haz 2020
1,803 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ya soyunu s2m onun aptal p1ç kurusu askere gidecekmiş zaten velet, forumu da kapatır o keşke böyle bişey yapmasaydınız, vurkaç derdinde o gitmeden kime saplasam diye dolaşıyor it oğlu. Yerinizde olsam VIP'i daha da artırırım, sırf o 110 modüllü e-ticaret bile 15 bine satılıyor, bi kepçük ağızlı piçin yaptığı ibneliklerle şimdi VIP bölüme de güven kalmayacak :( üzdü biraz, yeterince 500 liraya script satan varken zaten etrafta.

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,190 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ya soyunu s2m onun aptal p1ç kurusu askere gidecekmiş zaten velet, forumu da kapatır o keşke böyle bişey yapmasaydınız, vurkaç derdinde o gitmeden kime saplasam diye dolaşıyor it oğlu. Yerinizde olsam VIP'i daha da artırırım, sırf o 110 modüllü e-ticaret bile 15 bine satılıyor, bi kepçük ağızlı piçin yaptığı ibneliklerle şimdi VIP bölüme de güven kalmayacak :( üzdü biraz, yeterince 500 liraya script satan varken zaten etrafta.
Daha önce de publice alınanlar oldu ama 1 public edildiyse 5 priv eklendi kimse mağdur edilmedi reis yapılır bişeyler dostluk var olsun ortam var olsun bizi sarsacak şeyler değil