|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Script Arşivi coştur çok iş var deneme için
Sağol hocam
tşkler kardeşim
teşekkürler
eline sağlık
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bazı çakma hemçık forumlarına düşmüş zeytinli açma parası çıkarmak için üyelik satıyolarmış burda beleş olmasınmıwarez extradan kim çıkardı bunubazılarını hiç çıkarmamak gerekiyor piyasada sonra 300 liraya kripto scripti satmaya başlayacaklar
![]()
Bazı çakma hemçık forumlarına düşmüş zeytinli açma parası çıkarmak için üyelik satıyolarmış burda beleş olmasınmıSektörü mahveden bi pislik lamer var bildinmi
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
O ibne etmiş reis zaten aç kalsın belki soyu kururKardeşim o o,evladını ben ifşa ettim zaten de oraya kendisinden başka kimsenin erişimi yok ki şizofren 1bnenin, piyasayı bu şekil kötü etmenin de bir alemi yoktu valla, söylediğime pişman oldum yazık oldu public etmek ne diyim.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Daha önce de publice alınanlar oldu ama 1 public edildiyse 5 priv eklendi kimse mağdur edilmedi reis yapılır bişeyler dostluk var olsun ortam var olsun bizi sarsacak şeyler değilYa soyunu s2m onun aptal p1ç kurusu askere gidecekmiş zaten velet, forumu da kapatır o keşke böyle bişey yapmasaydınız, vurkaç derdinde o gitmeden kime saplasam diye dolaşıyor it oğlu. Yerinizde olsam VIP'i daha da artırırım, sırf o 110 modüllü e-ticaret bile 15 bine satılıyor, bi kepçük ağızlı piçin yaptığı ibneliklerle şimdi VIP bölüme de güven kalmayacaküzdü biraz, yeterince 500 liraya script satan varken zaten etrafta.
teşekkürler