Ücretsiz AI Kredi Kazanma-API Keyini Al Dilediğince Kullan ( Son 1 Gün )
Selamunaleykum Dostlar!
Nedir? Kısa Bilgi
- AI ajanlarını yönet: Farklı modeller arasında otomatik routing, maliyet optimizasyonu.
- Geliştiriciler için: Kolay API entegrasyonu, dashboard ile izleme, ölçeklenebilir.
- Kredi sistemi: Ücretsiz krediyle başla, kullanım başına öde (pay-as-you-go).
- Avantaj: Tek API ile birden fazla AI'ye eriş, hız ve verimlilik artışı.
- Kısaca platform OpenRouter gibi çalışıyor.
- Adım 1: agentrouter.org sitesine git. Referanssız Sadece 10$ kredi alacaksın
- Adım 2: "Sign Up" butonuna tıkla, GitHub ile üye ol.
- Adım 3: E-postanı doğrula ve giriş yap.
- Adım 4: Dashboard'da kredi bakiyeni kontrol et – yeni kullanıcılar SADECE 10$ alır.
- Adım 5: Referans kodum ile girersen: 45$ BONUS! (Benim referansım:
).Kod:
https://agentrouter.org/register?aff=Qkdj - Adım 6: API anahtarını al ve test et.
Kredi Detayları:
- Standart: 10$ ücretsiz kredi.
- Referanslı: +35$ bonus → Toplam 45$.
SÜPER REFERANS BONUSU (Kampanya Dönemi)
- Her davet ettiğiniz arkadaş için: Siz 100$ + Arkadaşınız 100$ kredi alır!
- Toplam: 145$ ücretsiz kredi (kampanya geçerliyken).
- Nasıl aktif olur? → Benim referans linkimle kayıt olursan, otomatik 45$ + davet bonusu ile 145$’a kadar çıkabilir!
- Not: Bu kampanya sınırlı süreli, beta kullanıcıları veya Çin pazarına özel olabilir.
- Sizden ricam referans kullanın: Kazan-Kazan yönetmi.Hem sen 100$ hem ben 100$ ekstra kredi alalım.
- Çoğu kişi 200$ kredi almış ama bana 45$ kredi verdi.Çin menşeli olduğu için öncelik çinlilere olabilir.Eğer varsa VPN ile Çine bağlanın bu şekilde kayıt olun.(Deneme imkanım olmadı,sizler denerseniz lütfen sonucu paylaşın yorumlarda )
- Sitede çok fazla yoğunluk olduğu için giriş yapamadan 2.kez. Bu yüzden birden fazla ekran görüntüsü alamadım (Kusura Bakmayın).
- Spoiler kısmında sadece atadığı modellerin ekran görüntüsü var.Herkese aynı modelleri atmıyor araştırdığım kadarıyla. ( tekrar giriş yapabilirsem ekran görüntülerini ve API Key testini kanıt olarak eklerim)
45$ Kredi Garanti
Ekran Görüntüsü: