Hoşgeldin Misafir

GPT, Claude, Llama,Deepseek,Grok 45$'lık Krediyi Ücretsiz Kapın -Son 1 Gün-

YARBAY

28 Haz 2025
1,341 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ücretsiz AI Kredi Kazanma-API Keyini Al Dilediğince Kullan ( Son 1 Gün )

Selamunaleykum Dostlar! 😊 Faydalı bilgiler serime devam ediyoruz! Bu kez Geliştirme ve Kodlama dünyasına dalıyoruz.Birden fazla AI modelini (GPT, Claude, Llama,Deepseek,Grok,Glm gibi) akıllıca yönlendiren bir platform – geliştiriciler için API entegrasyonu, ajan yönetimi ve routing optimizasyonu sunuyor. Ücretsiz krediyle test edebilir, projelerinizi hızlandırabilirsiniz.

Nedir? Kısa Bilgi
  • AI ajanlarını yönet: Farklı modeller arasında otomatik routing, maliyet optimizasyonu.
  • Geliştiriciler için: Kolay API entegrasyonu, dashboard ile izleme, ölçeklenebilir.
  • Kredi sistemi: Ücretsiz krediyle başla, kullanım başına öde (pay-as-you-go).
  • Avantaj: Tek API ile birden fazla AI'ye eriş, hız ve verimlilik artışı.
  • Kısaca platform OpenRouter gibi çalışıyor.
Nasıl Ücretsiz Kredi Alınır? (Kayıt Adımları)
  • Adım 1: agentrouter.org sitesine git. Referanssız Sadece 10$ kredi alacaksın
  • Adım 2: "Sign Up" butonuna tıkla, GitHub ile üye ol.
  • Adım 3: E-postanı doğrula ve giriş yap.
  • Adım 4: Dashboard'da kredi bakiyeni kontrol et – yeni kullanıcılar SADECE 10$ alır.
  • Adım 5: Referans kodum ile girersen: 45$ BONUS! (Benim referansım:
    Kod:
    https://agentrouter.org/register?aff=Qkdj
    ).
  • Adım 6: API anahtarını al ve test et.

Kredi Detayları:
  • Standart: 10$ ücretsiz kredi.
  • Referanslı: +35$ bonus → Toplam 45$.

SÜPER REFERANS BONUSU (Kampanya Dönemi)
  • Her davet ettiğiniz arkadaş için: Siz 100$ + Arkadaşınız 100$ kredi alır!
  • Toplam: 145$ ücretsiz kredi (kampanya geçerliyken).
  • Nasıl aktif olur? → Benim referans linkimle kayıt olursan, otomatik 45$ + davet bonusu ile 145$’a kadar çıkabilir!
  • Not: Bu kampanya sınırlı süreli, beta kullanıcıları veya Çin pazarına özel olabilir.
Bonus İpuçları:
  • Sizden ricam referans kullanın: Kazan-Kazan yönetmi.Hem sen 100$ hem ben 100$ ekstra kredi alalım.
  • Çoğu kişi 200$ kredi almış ama bana 45$ kredi verdi.Çin menşeli olduğu için öncelik çinlilere olabilir.Eğer varsa VPN ile Çine bağlanın bu şekilde kayıt olun.(Deneme imkanım olmadı,sizler denerseniz lütfen sonucu paylaşın yorumlarda )
  • Sitede çok fazla yoğunluk olduğu için giriş yapamadan 2.kez. Bu yüzden birden fazla ekran görüntüsü alamadım (Kusura Bakmayın).
  • Spoiler kısmında sadece atadığı modellerin ekran görüntüsü var.Herkese aynı modelleri atmıyor araştırdığım kadarıyla. ( tekrar giriş yapabilirsem ekran görüntülerini ve API Key testini kanıt olarak eklerim)

🎉 Ücretsiz API Key 🎉
45$ Kredi Garanti 😎

Ekran Görüntüsü:
ah384vo.png

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ücretsiz deneme veya promosyon fırsatları için, resmi web siteleri veya yetkili satış noktalarını kontrol edin. Güvenilir olmayan kaynaklara dikkat edin ve kişisel bilgilerinizi paylaşmadan önce iyice araştırın.

YARBAY

28 Haz 2025
1,341 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Selamunaleykum Dostlar! 😊 Faydalı bilgiler serime devam ediyoruz! Bu kez Geliştirme ve Kodlama dünyasına dalıyoruz.Birden fazla AI modelini (GPT, Claude, Llama,Deepseek,Grok,Glm gibi) akıllıca yönlendiren bir platform – geliştiriciler için API entegrasyonu, ajan yönetimi ve routing optimizasyonu sunuyor. Ücretsiz krediyle test edebilir, projelerinizi hızlandırabilirsiniz.

Nedir? Kısa Bilgi
  • AI ajanlarını yönet: Farklı modeller arasında otomatik routing, maliyet optimizasyonu.
  • Geliştiriciler için: Kolay API entegrasyonu, dashboard ile izleme, ölçeklenebilir.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Bonus İpuçları:
  • Sizden ricam referans kullanın: Kazan-Kazan yönetmi.Hem sen 100$ hem ben 100$ ekstra kredi alalım.
  • Çoğu kişi 200$ kredi almış ama bana 45$ kredi verdi.Çin menşeli olduğu için öncelik çinlilere olabilir.Eğer varsa VPN ile Çine bağlanın bu şekilde kayıt olun.(Deneme imkanım olmadı,sizler denerseniz lütfen sonucu paylaşın yorumlarda )
  • Sitede çok fazla yoğunluk olduğu için giriş yapamadan 2.kez. Bu yüzden birden fazla ekran görüntüsü alamadım (Kusura Bakmayın).
  • Spoiler kısmında sadece atadığı modellerin ekran görüntüsü var.Herkese aynı modelleri atmıyor araştırdığım kadarıyla. ( tekrar giriş yapabilirsem ekran görüntülerini ve API Key testini kanıt olarak eklerim)

🎉 Ücretsiz API Key 🎉
45$ Kredi Garanti 😎

Ekran Görüntüsü:
Kredi , API Key test ve kanıtları 👇

mxxlc

31 Ağu 2023
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Nedir? Kısa Bilgi

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Bonus İpuçları:

🎉 Ücretsiz API Key 🎉
45$ Kredi Garanti 😎

Ekran Görüntüsü:
sağolun hocam