Hoşgeldin Misafir

GS - BJK tahminim

Security

25 Ağu 2017
894 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba beyler söyle söylim seyırcısız oynanan maçlara cok güvenilmez seyirci olsaydı galatasaray diyebilirdik ama seyirci olmadıgından galatasaray istediği baskıyı yapamayacak o yuzden mac beraberlik olarak görüyorum

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Security' Alıntı:
Merhaba beyler söyle söylim seyırcısız oynanan maçlara cok güvenilmez seyirci olsaydı galatasaray diyebilirdik ama seyirci olmadıgından galatasaray istediği baskıyı yapamayacak o yuzden mac beraberlik olarak görüyorum
Abi GS şu ara çok iyi durumda oyuncular formunda motivasyonu tam maç bana tek kale geliyo.

NasyoneL' Alıntı:

Sarayın para değirmeninde 1.90 ama normal yabancı sitelerde fazladır.

Security

25 Ağu 2017
894 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NurFiskiyesi' Alıntı:
Security' Alıntı:
Abi GS şu ara çok iyi durumda oyuncular formunda motivasyonu tam maç bana tek kale geliyo.

NasyoneL' Alıntı:

Valla kardesim maç ortada ilk yarı bitti adam gibi atak bile yok

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Security' Alıntı:
NurFiskiyesi' Alıntı:
Security' Alıntı:

NasyoneL' Alıntı:

Valla kardesim maç ortada ilk yarı bitti adam gibi atak bile yok

Helal